Ibu Mertuaku

Aku berumur di dalam lingkungan 30++ tahun dan sudah mempunyai 2 orang anak.Isteri aku merupakan seorang wanita yang dianggap cantik dan menawan.Aku mengenali isteri aku semasa aku pulang belajar dari US.Aku jugak boleh dikatakan seorang yang dianggap handsome (berdasarkan daripada komen-komen ex-girlfriend aku…bukan nak angkat bakul) dan well-built (mungkin disebabkan aku aktif dalam bersukan especially bermain bolasepak dan American Football) dengan ketinggian dan berat badan yang ideal (so far I have no complaints about myself).Isteri aku semasa itu menyewa rumah dan tinggal tidak jauh dari rumah orang tua aku dan kami senantiasa berbalas-balas senyuman,lebih-lebih lagi semasa dia keluar bekerja (definitely kena lalu depan rumah aku).Aku ngorat dia kerana dicabar oleh budak-budak bola kat rumah aku tu sebab ramai yang dah try tapi tak dapat.Kira ayat aku ni boleh dikatakan power jugak.Maklumlah,berdasarkan pengalaman aku yang luas dalam bidang ni masa kat US dulu.

 

Setelah berkenalan untuk sekian lama (ramai budak-budak bola kat rumah aku tu jealous dan patah hati),kami pun berkahwin dan kehidupan kami kini boleh dikatakan mewah jugak dengan jawatan aku yang dikatakan baik dan pendapatan yang tidak kurang lumayan.Cerita ni bermula selepas isteri aku mengambil keputusan untuk berhenti kerja dan menjadi surirumah sepenuh masa.Aku tak kisah sangat dengan keputusan tersebut disebabkan pendapatan aku lebih dari cukup untuk menampung segala keperluan kami anak-beranak.Terus-terang aku katakana aku lebih happy disebabkan tak payah nak hantar dan jemput everytime dia nak pergi atau balik kerja or hantar anak-anak pergi tadika pagi-pagi buta.Sejak isteri aku menjadi surirumah sepenuh masa,banyak masa weekend atau public holiday yang ada kami gunakan untuk balik ke rumah mertua aku yang terletak di selatan tanahair (since aku ni pun budak KL,aku tak kisah.Tiap-tiap malam boleh balik rumah orang tua aku,dan asalkan diorang happy).

 

Mak Mertua aku ni boleh dikatakan lawa jugak (aku ni memang species yang very particular dan selective and observant terhadap bab-bab perempuan ni.So kalau aku kata lawa tu memang lawa dan kalau Maknya dah lawa,anaknya,iaitu isteri aku tu,jangan ceritalah…) mempunyai kulit putih melepak dan halus gebu dengan ketinggian lebih kurang lebih sikit dari paras bahu aku dan berumur dalam lewat 40an (aku difahamkan Mak Mertua aku ni kahwin muda).Kalau dia keluar jalan-jalan dengan isteri aku,memang orang tak sangka yang jalan sebelah isteri aku tu merupakan mak kandung dia sendiri.

 

One thing about Mak Mertua aku ni ialah dia pandai menjaga kulit dan merawat badannya tapi sorrylah…dia tak pakai all those branded items macam facial treatment,body care products yang mahal-mahal tu.Dahlah mahal tapi effect tak seberapa.Semuanya tradisional products.Ramai yang tak percaya yang Mak Mertua aku ni dah pun mempunyai cucu.

 

Macam aku cerita tadi…sejak dua tiga menjak isteri aku berhenti kerja,banyak masa weekend atau public holiday aku gunakan untuk pulang ke kampung isteri aku.Aku kadang-kadang boring jugak tinggal kat Kuala Lumpur ni dengan traffic jam la dan tersangatlah stressfullnya.So balik kampung isteri aku ni aku gunakan sebaik mungkin untuk melepaskan stress dari kerja dengan pergi memancing atau jalan-jalan di tepi laut (since rumah diaorang ni dekat dengan laut).Part-part open space dan natural beauty ni memang menjadi kegemaran aku sejak kecil.Ye la,sekian lama duduk kat Kuala Lumpur ni dari aku lahir sampai sekarang.Duduk di tengah-tengah hutan batu dan semuanya too-man-made macam Sunway Lagoon tu.

 

Kadang-kadang aku tak faham jugak kenapa ramai sangat yang terlalu obsess nak datang dan tinggal diKuala Lumpurni…???.Aku tengok orang yang datang dari kampung tu dia punya lagak dan perangai…huhhh…mengalahkan orang bandar sendiri.Dasar tak sedar diri…dan lupa asal usul.Lagi satu,aku rasa cost of living kat Kuala Lumpur ni kalau berdasarkan pendapatan per kapita negara ni,memang mahal.

 

Apa lagi,oh ya…nightlife kat Kuala Lumpur ni…The Beach,BarFly,Hard Rock,Planet Hollywood,party,disco,pub dan lounge.Berdasarkan pengalaman aku di US dulu dan kerapkali travel atas urusan kerja,honestly speaking,I have seen the worst and and have seen the best.Kalau nak dibuat kesimpulan dan perbandingan tentang nightlife di Kuala Lumpur ni,aku rasa indah khabar dari rupa sebenarnya.Terus-terang aku katakan aku dah puas dengan benda-benda ni semua masa aku kat overseas dulu…frat (fraternity) parties lah,Lamda Chi Lamda,Sigma Alpha Epsilon,strip joints,Penthouse Club,Playboy Channel to name a few dan porno movies atau blue filem (porn actress kegemaran aku masa tu seperti Traci Lords,Ginger Lynn,Amber Lynn,Linda Wong,Hypathia Lee dan Kristara Barington).That is why aku kadang-kadang tak berapa faham kenapa orang sekarang ni ramai yang terlalu obsess pasal benda-benda ni.Apalagi…hmmmm…minum (AK 47,Martini,Vodka,Coolers,Bud dan lain-lain lagi)…ganja.One thing about aku ni,aku tak usik benda-benda macam tu walaupun peluang dan kesempatan memang banyak…sampai kan ada member-member Pak Arab aku tu yang tanam marijuana dalam rumah,letak bawak lampu 24 jam.Diaorang kata…“one day… we can smoke this tree…!!!”.Bagi aku hanya orang yang immature dan bodoh saja buat benda-benda macam tu.Trendy konon…piiieeee lahhhhh…!!!

 

Walaupun aku punya resistance pasal benda-benda di atas memang tinggi,tapi aku akui yang aku ni ada jugak kelemahan iaitu “PUsssSSyyyYYY” dan “BOOoooTTyyyYYY”.Memang aku tak boleh resist.Nasib baik collegemates dan housemates aku masa kat US tu dulu semua satu kepala.In fact,kita orang ada extraordinary hobi (masa zaman zaman budak mentah dulu) iaitu mengumpulkan underwear awek-awek yang dah kita orang goda.Lebih kurang macam kumpul stem jugaklah,siap ada album tuuu.International collection lagi…Jepun ada,China ada,Sri Lanka ada dan lain-lain lagi.Awek Minah Salleh common,awek Melayu pun common jugak.One thing about aku ni aku tak suka kawan dengan awek Melayu lama-lama (tak suka kena rantai) sebab mostly diaorang ni lepas baru kena gentel,kena jilat dan nyot-nyot dah nak ajak kahwin.Tu yang aku tak berapa berkenan tu.Selalunye trick aku,aku hantar bunga dan box of choccolate masa Valentine’s Day.Kadang-kadang tu sampai 5-6 set untuk 5-6 orang pada satu-satu masa and a few occasion aku make it a point to visit them masa semester break Los Aangeles la,Kalamazoo la,Bloomington la,Carbondale la,Iowa la,Chicago la,Lafayette la,Syracuse la,Pen State la,even sampai ke Windsor Ontario,Kanada…merata jugak aku jalan.Kalau abang (aku le) dah dan boleh datang dari jauh…(konon nya nak tunjukkan comitment pada relationship lah katakana…) malam tu mesti dapat upah punya.Diaorang ni suka sangat main mintak-mintak gambar buat tatapan dan kenangan masa rindu katanye,dan buat modal diaorang melancap malam-malam lah tu sambil tenung kat gambar aku yang handsome ni (macam lah aku tak tahu…perempuan ni pun ada keinginan nafsu seks jugak…).

 

Aku sebenarnya aku tak suka tukar-tukar gambar ni sebab bagi aku too CLICHE dan too NORMAL.Aku selalu cakap,“I tak suka tukar-tukar gambar ni…Bukannye tak sayang tapi normal sangat la…Semua orang lain buat macam tu…Relationship kita ni kan special…dan teramat special bagi I…You kan special…I tahu dan you pun tahu yang I amat menyayangi you…my one and only you…Kalau tak,takkan la I sanggup nak fly all the way macam ni nak jumpa you…Kalau you saying kat I seperti mana I sayang kat you,I nak u bagi I panty you tu…especially yang you tengah pakai tu…OK tak…???Biar relationship kita ni lain sikit daripada orang lain…!!!”aku berkata dan adalah lagi ayat-ayat lain yang aku pakai,dan aku tak nak bagi kursus dalam ruangan ni.Chapternya terlalu banyak untuk aku sampaikan dan selepas saja akucakap macam tu,diaorang ni terus londehkan panties depan mata aku…dan terus bagi…tanpa banyak soal jawab.Dan,in most cases,mesti diaorang cakap “oooohhh…I love you too Sayang…soo muchhhh…I want you to Fuck Me First…FUCK ME NOW pleassee…Lepas to kalau you nak ambik nyawa I pun ambik la…I rela…!!!”.Cubabayangkan,macam mana tak penuh satu album.Aku rasa nak mintak panties dari awek minah Salleh lagi susah sebab diorang ni memanjang-manjang tak pakai underwear.“It is not good for the development of my precious PUSSY…!!!”diaorang kata la.Pussy dan clit ni memerlukan udara yang bersih dan nyaman dan ruang udara yang spacious.Aku pun tak sure tentang kebenaran konsep tu dan aku pun lupa nak tanya Dr. RUTH pasal hal ni.So aku tanya balik…kalau time winter macam mana…???Tak ke keras dan kematu bijik kelentit tu macam guli kapur yang aku selalu main masa aku kechik dulu..???.Then diaorang kata…“Winter is a period for hibernation…!!!”.Biji kelentit tu mengeram dalam kulit tu…macam beruang…

 

Pernah dulu masa aku balik Malaysia dan semasa Abah aku dok tolong aku memunggah barang-barang aku dari kotak,dia terjumpa panties album yang aku bawak balik.OOOhhh sudah…panjang kena justify kat Abah aku tu…dan panjang jugak kena lecture pasal ‘Right’ and ‘Wrong’ tapi aku rasa dan aku tahu,jauh di sudut hatinya dia pun turut berbangga kerana anak jantan dia ni,selain daripada pandai dalam pelajaran dan berijazah BSc Honors (Magna Cum Laude lagi)…rupa-rupanya…MACHO macam dia jugak.Dia pun duduk lama kat overseas tu masa dia muda-muda dulu dan dia pun hanya menjalankan tugasnya sebagai seorang bapa yang baik.

 

Panjang pulak aku melalut dan kalau nak diceritakan semuanya aku rasa tak berapa appropriate dalam article ni.So kalau nak tahu lagi pasal experience aku ni,boleh hantar email kat aku…(salah_parking@yahoo.com).Aku boleh ceritakan macam mana aku jumpa 2 orang awek Melayu (lawa-lawa pulak tu) yang jadi stripper di NY State (kantoi kat college dan malu nak balik Malaysia,tapi bulan-bulan kirim duit kat mak bapak masuk ASB dan kata dia dah dapat kerja kat US),Orgy budak Melayu,dan one couple Melayu di UCLA yang buang anak dalam tong sampah (mati anak tu…due to suffocation) lepas bersalin dan yang buatkan aku lagi pelik,couple tu berserban dan berpurdah bagai (tu sebab orang tak perasan dia pregnant sebab perut yang kembung tu dia sorok dalam purdah…damn…iittt)…dan sebagainya… etc…etc…etc…

 

So…balik ke cerita asal.

 

Routine balik kampung isteri aku ni bejalan for quite sometime dan since balik pun kerap,lama-lama aku pun terperasan perubahan pada Mak Mertua aku ni.Lupa aku nak mentioned since aku merupakan the only male figure dalam rumah tu (selain dari Pak Mertua aku),kadang-kadang banyak masa terlapang aku di rumah tu digunakan untuk menolong Mak Mertua aku ni dan boleh dikatakan aku ni merupakan menantu (the one and only) yang disayangi (mungkin jugak kerana kedudukan jawatan aku dan aku boleh dikatakan learned jugak dalam banyak hal).

 

Perubahan yang paling ketara yang aku nampak ialah Mak Mertua aku ni lebih kerap berdandan dan pasang badan dan kadang-kadang tu aku perasan yang dia ni macam nak goda aku pulak.Dahlah malam-malam dia jarang mengenakan bra dan baju yang dipakai tu…phuuuhhh…kadang-kadang teramatlaaah…transparentnye sometimes.So puting kedua-dua tetek dia yang berwarna coklat kemerahan tu jangan ceritalah…selalu sangat aku nampak dan daripada celah-celah baju tu aku boleh nampak yang kedua-dua tetek dia tu memang just nice dengan tapak tangan aku ni…tak jatuh dan tak londeh pulak tu.Tak tahu aku apa ubat atau ilmu dia pakai.Kadang-kadang tu dia macam saja aje posing depan aku baca suratkhabar…pakai baju low cut pulak tu…so ternampaklah dua pasang buah betik tetek dia depan mata.Hai…berat mata memandang berat lagi batang kote aku yang memikul.Pernah,a few times,aku nak cuba ambil gambar dengan camcoder aku tapi so far line tak pernah yang clear.Bontot tonggek dia memang satu bab yang lain…tak jatuh.Jalan pulak tertonggek-tonggek macam itik betina baru lepas kena henjut dengan itik jantan.Depan aku…huh…hayunannya bertambah-tambah.Kadang-kadang tu aku rasa macam nak pekap aje tangan aku kat situ or imagine yang batang kote aku ni dibuai mesra di celah-celah kangkangnya yang berayun tu.

 

So,kisah-kisah yang macam ni berlanjutan untuk sekian lama dan kadang-kadang aku saja belikan baju yang lebih transparent dan ultra low-cut untuk dihadiahkan pada Mak Mertua aku ni sampaikan isteri aku komplen sebab baju yang aku belikan tu sebenarnya isteri aku pun tak nak pakai…terlalu seksi dan overly exposed.Aku selalu cover line dengan mengatakan bahawa Mak dia selalu pakai pakaian yang menampakkan ketuaannya…fesyen orang tua,color orang tua dan sebagainya.Aku pesan kat isteri aku tu kalau dia dah tua besok…sorry bukan tua tapi berumur,aku nak dia jadi mirror reflection of her mother…badan mantain,dressing up-to-date.Yang membuatkan aku lebih geram tu bila Mak Mertua aku ni pakai pulak tu baju-baju yang aku belikan.Ye lah,hadiah daripada menantu la katakan…dan lagi kerap dia tak pakai bra,aku pun bertambah tambah stressfull bila aku balik kampong.Bukannya apa,sebab tak dapat gentel dan pegang kedua-dua tetek dan puting dia.Seolah-olah macam dia hantar message kat aku…boleh tengok,boleh buat modal melancap tapi tak boleh pegang.Huh…tensionnya aku.Pak Mertua aku pulak rileks aje dan tak ada komen apa-apa.Dia pun memanjang tak ada kat rumah.Kalau tak kerja,dia pergi turun laut sampai kadang-kadang tu 2-3 hari tak balik.Aku tanya jugak pada Mak Mertua aku ni yang dia tak bosan ke duduk rumah sorang-sorang aje…???.Dia kata…apa nak buat…Pak Mertua aku tu kalau tak kerja dia pergi memancing dan kalau duduk rumah pun asyik tidur memanjang macam takde kat rumah.Dalam hati aku kata…hmmmm…patut la macam gila meroyan dan horny semacam aje…Pernah sekali semasa sedang menyiang ikan pari yang Pak Mertua aku tangkap,dia tunjukan pada aku macam mana rupa pantat ikan pari.Aku pun sebenarnya tak pernah tengok rupa pantat ikan pari macam mana selama ni walaupun aku ni boleh dikatakan tergolong sebagai professional angler jugak,dan kalau korang semua nak tahu…sebijik macam lubang cipap perempuan…dan sambil dia tunjuk kat belahan pantat ikan tu,jari hantu dia…dia jolok-jolok dalam pantat ikan tu keluar-masuk,keluar-masuk…macam bagi hint pada aku aje.

 

So benda-benda yang kecik-kecik ni macam aku cakap tadi berlangsung beberapa lama (aku pun tak ingat since when) dan of course aku ni sebagai orang yang boleh dikatakan banyak pengalaman (based on experience yang aku timba di US dulu) has always mantain aku punya cool,walaupun kadang-kadang tu batang kote aku ni mencodak depan mata Mak Mertua aku tu.Aku tahu dia perasan,daripade jelingan dan lirikan matanya dan aku pun tahu dia pun teringin yang teramat sangat nak pegang batang kote aku ni dan batang kote aku ni boleh dikirakan besar jugak,boleh dikatakan above average,dan dia punya mantain cool pun boleh tahan jugak.Kadang-kadang dia termalu sendiri sebab tenung lama sangat sampaikan aku perasan dan aku pun tahu.Kalau calang-calang perempuan,memang dah lama mengangkang depan mata aku ni,merengek-rengek minta disuapkan lubang cipap tu,dan tanpa disuruh.

 

So nak jadikan cerita ni lebih colorful,suatu hari aku ditugaskan untuk menghadiri awayday yang dianjurkan oleh company aku selama 2 minggu.Biasalah,towards year end at that time…business plan la,revenue setting la dan bermacam-macam lagi.So,company aku ni pilih satu resort yang kebetulan dekat dengan rumah Mak Mertua aku ni.Aku pun tak kisah sangat sebab bukannya boleh singgah pun since pagi sampai petang,siang sampai malam aku meeting…pagi meeting,malam pulak brainstorming session,petang pulak team building…memang tak boleh lari punya.First week tu aku boleh tahan tapi bila masuk second week,otak aku macam dah nak cramp dan nak meletup.Ye lah,bersengkang mata sampai tengah-tengah malam buta prepare presentation materials dan meeting notes.Bukannya aku tak boleh delegate kerja tu pada staff aku tapi disebabkan boss besar ada,kenalah tunjuk rajin sikit walaupun aku ni boleh dikatakan orang harapan,apatah lagi dengan soal-soal yang berkaitan dengan profit and loss dan revenue projection ni.

 

Hari Rabu second week tu badan aku pun dah rasa semacam…demam…since tidur pun tak cukup.So aku terpaksa memberanikan diri aku dan beritahu boss aku yang aku ni dah demam dan nak mintak excuse to take a break dan meng-offer-kan diri aku untuk check-out balik Kuala Lumpur.Aku rasa tak guna jugak aku duduk kat situ tanpa contribute apa-apa,buat habis duit company aje.Boss aku cakap buat apa balik Kuala Lumpur since all of the strategic and important officers are here dan diaorang akan wrap-up and close-out the meeting in a couple of days time dan pada masa tu aku punya presence dan contribution diperlukan.Aku cakap…if that is the case then,aku nak suggest to take a break dan balik rumah mertua aku yang terletak tak jauh dari situ.Aku cakap aku nak get away from the numbers for a while walaupun aku tahu demam aku ni mungkin akan mangambil masa untuk sembuh.Boss aku pun bersetuju dan dia kata aku tak payah check-out since budget untuk awayday ni memang banyak dan since we have made a lot of profits that financial year.So aku pun tak jadilah check-out since big boss pun dah bagi greenlight kat aku.

 

So,setelah aku packed dan kemas pakaian aku,aku pun call rumah mertua aku mengatakan aku nak datang rumah dia untuk berehat buat sementara dan aku mentioned yang aku demam dan tak sedap badan.

 

“Datang la…!!!Abah kau pun takde ni…keluar pergi menjaring…esok lusa baru dia balik…!!!”Mak Mertua aku tu berkata kepada aku dalam telefon.Alamak…aku rasa ni nak jadi kes berat ni,tapi nak buat macam mana.Since aku pun tengah biul macam orang bodoh pada masa tu aku pun terima.

 

“Dalam setengah jam nanti saya sampai…!!!Mak tak keluar pergi ke mana-mana,kan…????”aku bertanya dalam telefon.

 

“Nak keluar pergi ke mana pulak dah gelap ni…???Datang la…Mak tunggu…!!!”kata Mak Mertua aku tu dalam telefon.

 

Setibanya aku di rumah Mak Mertua aku tu,aku nampak Mak Mertua aku sedang menunggu aku di luar dengan senyuman yang paling manis pernah aku lihat.Shittttt…badan aku ni dah lah over exhausted…lepas tu kena drive pulak setengah jam nak sampai situ…tapi bila nampak aje senyuman tu aku rasa lega sikit walaupun badan aku dah terhoyong-hayang disebabkan pening.

 

“Dina ada call tadi…dia kata kau tak sihat…!!!Betul ker…???”Mak Mertua aku tu berkata dan bertanya kepada aku.Memang aku ada phone isteri aku on the way tadi beritahu yang aku nak rehat kat rumah Mak dia sekejap dan isteri aku ni kalau boleh,nak suruh Mak dia jemput aku kat resort tu sebab dia takut aku drive sorang-sorang dalam keadaan begitu.

 

“Haa aahh…demam sikit aje dan sendi kat badan ni rasa sakit dan lenguh-lenguh sikit…!!!”jawab aku.

 

“Kenapa tak cakap tadi,Mak boleh datang jemput…!!!”kata Mak Mertua aku tu lagi.

 

“Alaa…Mak,bukannya jauh sangat…!!!Lagipun malas nak susah-susahkan Mak…!!!”jawab aku ringkas.

 

“Ha…ye la tu…!!!Jom masuk…nanti berembun pulak lagi teruk…!!!”Mak Mertua aku tu berkata lagi kepada aku.Aku pun terus mencapai beg dan mengunci kereta aku dan jalan terhoyong-hayang ke arah Mak Mertua aku tu.

 

“Ha…tu dah macam orang mabuk tu…???Boleh jalan ker…??Nanti Mak pimpin…!!!”kata Mak Mertua aku tu lalu dia sambut tangan kanan aku dan letakkan di atas bahu dia sambil tangan kirinya memeluk pinggang aku dan memimpin aku masuk ke dalam rumah.

 

Dalam pada-pada pening dan biul tu boleh pulak aku terperasan yang kedua-dua tetek Mak Mertua aku ni tak bersarung dan semasa memeluk pinggangnya tu aku jugak perasan yang dia tak pakai seluar dalam di sebalik kain batiknya tu.Dan disebabkan kami terlau rapat,aku jugak dapat terbau syampu yang dipakainya.Aku rasa macam baru lepas mandi aje ni…macam bau syampu Sunsilk aje…wangi pulak tu.Memang terrer aku ni…ye lah,orang banyak pengalaman la katakana.Dalam situasi yang begitu,pancaindera aku yang lima ni masih tetap peka kepada keadaan di sekeliling.Tangan aku meraba-raba bontot tonggek Mak Mertua aku tu,mata mengintai-intai dan melihat jelas pada kedua-dua tetek dan putingnya,hidung aku menghidu macam kucing terkemut-kemut bau ikan,cuma lidah aku aje tak jilat cuping telinganya.

 

Sampai di ruang tamu aku pun terus merebahkan badan aku di sofa.

 

“Rehat dulu,lepas tu pergi mandi dan lepas tu makan…!!!Karang perut tu masuk angin lagi susah…!!!”Mak Mertua aku terus berkata kepada aku.Memang aku lapar pun,tapi aku malas nak makan.Perut aku rasa tak selesa.

 

“Tak payah la,Mak…!!!Saya nak tidur kejap…tak tahan sungguh badan ni…!!!”balas aku.

 

“Kalau ye pun pergi la mandi dan makan dulu…!!!Nanti dah sudah karang Mak tolong picit la badan tu…!!!Ubat ada bawak tak…???”Mak Mertua aku terus berkata lagi kepada aku dan bertanya.

 

“Tak Mak,Dina lupa nak masukan kat dalam beg…!!!”aku menjawab.Memang aku kalau nak keluar outstation lama,ubat mesti aku bawak tapi kali ni isteri aku lupa pulak nak masukkan ke dalam beg.

 

“Haaa…Dina ni pun satu la…!!!”kata Mak Mertua aku tu lagi.

 

“Alaa…takpe la,Mak…!!!Dah tak ade tu nak buat macam mana lagi…!!!”balas aku lagi.

 

“Pergi la mandi…berpeluh-peluh tu…!!!Towel ada kat dalam bilik tu…!!!Kalau tak larat karang bagitahu pada Mak,nanti Mak pimpin…!!!”Mak Mertua aku tu berkata lagi kepada aku.Aku pun terus masuk ke dalam bilik dan tanggalkan pakaian aku dan seterusnya melilitkan towel di badan aku.Sedang aku berjalan ke bilik air,Mak Mertua aku tu sempat melirikkan matanya di bawah pinggang aku tu.Aku tak tahu apa yang bermain di dalam fikiran dia semasa aku mandi.

 

Selepas mandi dan menyarungkan kain pelikat serta t-shirt,aku terus pergi ke kerusi makan di dapur dan aku lihat di atas meja memang telah sedia terhidang makanan.Walaupun nampak sedap tapi aku tak berselera untuk makan.

 

“Hai…sikitnya makan…???”tegur Mak Mertua aku.

 

“Tak berapa selera la,Mak…!!!”aku menjawab.

 

“Takpe la…pergi baring dulu kat ruang tamu tu,Mak nak kemaskan ni kejap…!!!Nanti Mak datang urut…!!!”kata Mak Mertua aku tu kepada aku bersungguh-sungguh.Sayangnyaaaa…dia pada aku.

 

“Ye la,Mak…!!!”jawab aku pendek.

 

Selepas berkemas di dapur,Mak Mertua aku pun datang.

 

“Baring dan bukak baju tu…!!!Tak panas ker…????Lagipun senang Mak nak sapu minyak ni…!!!”katanya.Aku pun tanpa membantah,aku terus membuka baju t-shirt aku tu dan dengan hanya berkain pelikat,aku baring menelangkup di atas carpet di sisi Mak Mertua aku yang bersila sambil tangan kanan aku…aku letakan di atas pehanya.

 

“Kenapa la kerja teruk-terus sangat…kandah susah…!!!Kalaun nak kerja tu kerja jugak,tapi badan tu kena jaga…!!!”Mak mertua aku tu berkata sambil mengurut badan aku.Nak bagi lecture lah tu…

 

“Alaaa…Mak ni,Dinakanada…!!!”balas aku.

 

“Ye laaah…kalau kat KL tu boleh la,Dina ada…sebab dekat…!!!Tapi kalau dah jauh-jauh macam nikansusah…!!!Nasib baik dekat dengan rumah ni…boleh la Mak tengok-tengokkan…tapi kalau kat tempat lain macam mana…???”Mak Mertua aku tu berkata kepada aku.Betul jugak kata Mak Mertua aku tu.Aku buat bodoh aje…malas nak layan.Aku layan sedap urutan dia lagi bagus.Memang sedap sungguh rasa dia urut,darah aku pun terasa mengalir dan badan aku pun rasa panas kembali dan rasa lega di segenap sendi badan aku ni.

 

Dah rasa lega sikit tu deria aku ni pun menjadi lebih sensitive dan lebih peka dan sambil-sambil Mak Mertua aku tu mengurut aku,jari-jemari aku tu aku garu-garu halus di pangkal pehanya tadi.Aku tahu dia tak pakai seluar dalam dan sambil aku menggaru-garu halus tu aku dapat merasa bulu tundun lubang cipap Mak Mertua aku tu di sebalik kain batik yang dipakainya.Kalau aku lunjurkan jari aku lebih kurang seinci ke bawah,mungkin boleh mengenai biji kelentitnya.Aku tahu dia pun perasan,tapi dia buat diam aje.Aku pun cuba nak menggatal dengan soalan cepumas aku.

 

“Mak tinggal sorang-sorang ni tak boring ker…???”aku bertanya kepada Mak Mertua aku tu.

 

“Kadang-kadang tu bosan jugak tapi bosan pun nak buat macam mana…!!!Ni kau ada ni boleh la jugak borak-borak…!!!Kalau tak,duduk la sorang-sorang…baring kat sofa tu sampai tertidur…!!!”Mak Mertua aku tu menjawab kepada aku.Dalam pada dia menjawab tu aku dapat merasakan yang tangannya sudah berada di punggung aku.Bukannya mengurut tapi lebih pada mengusap.

 

“Mak ni walaupun dah tua,tapi body masih boleh tahan lagi ye…!!!Dina kena belajar dari Mak macam mana nak mengekalkan body dan kulit yang halus macam Mak ni…!!!”aku berkata lagi kepada Mak Mertua aku tu.

 

“Ye ke…???Masih steady lagi ker body Mak ni…???Makkandah tua…!!!”Mak Mertua aku tu bertanya pulak kepada aku.

 

“Huh…kalau dah perempuan tu perempuan jugak…bukannya kira muda ataupun tua…!!!Pantang dipuji…mesti kembang-kuncup…!!!”hati aku berkata.

 

“Tapi Mak,wanita kalau yang dah berumur ni boleh ker berair lagi…???”aku mengeluarkan soalan ‘Who wants to be a Millionaire’ aku.Mak Mertua aku tu pun terdiam seketika.Mungkin terperanjat dengan soalan aku tadi agaknya…

 

“Kenapa tak boleh pulak,Sayang…???Berair tu tetap boleh berair…cuma tak boleh beranak aje,Sayang…!!!Main tu tetap boleh berair macam biasa,Sayang…!!!”Mak Mertua aku tu menjawab kepada aku.Aku perasan suara dia tergugup-gugup.Mungkin terbayang-bayang masa dia tengah main dengan Pak Mertua aku kot.

 

“Dah la tu,pusing pulak kat depan…!!!Mak nak urut kat depan pulak…!!!”kemudiannya Mak Mertua aku tu berkata kepada aku.

 

“Alamak…aku lambat nak kuis-kuis jari aku kat bijik dia…!!!Tak sempat…mungkin dia dah stim kot…tapi still mantain dia punya cool…!!!”aku berkata dalam hati aku.

 

Aku pun terus menelentang mengadap ceiling dan dia pun terus dengan urutannya itu.Mula-mula diurutnya kaki aku kemudian ke betis dan sampai di peha aku.

 

“Kat situ sedap sangat la,Mak…!!!Dah rasa lega sikit,Mak…!!!”aku kemudiannya berkata kepada Mak Mertua aku tu.

 

Mak Mertua aku tu kemudiannya meneruskan urutannya sambil kain pelikat aku tu diselakkan ke atas.Aku tahu daripada kedudukan tu,Mak Mertua aku tu boleh melihat dengan jelas batang kote aku dan aku pun perasan kadang-kadang dia mecuri-curi pandang apa yang berada di celah kangkang aku tu sambil mengurut-ngurut kecil di peha aku.Tadi aku tak berapa perasan sangat sebab aku menelungkup tapi bila dah menelentang ni,permandangan aku menjadi semakin luas.Mata aku tertumpu di bahagian dada Mak Mertua aku tu dan kelihatan putingnya terjojol di sebalik bajunya yang nipis tu.Kedua-dua tetek Mak Mertua aku tu aku perhatikan masih mencodak dan terletak dan tak terlondeh sikit pun.Fikiran aku mula membayangkan alangkah bahagianya kalau aku dapat ramas dan hisap-hisap putingnya tu.Sambil aku mengelamun dan menikmati kesedapan urutan Mak Mertua aku tu,tiang bendera batang kote aku pun mula naik.Batang kote aku dah mula mencodak di sebalik kain pelikat yang aku pakai.Aku rasa orang yang rabun pun boleh melihat dengan jelas batang kote aku yang mencodak dan mengeras di sebalik kain pelikat tu,dan aku pun perasan yang Mak Mertua aku tu pun tak habis-habis menjelingkan matanya ke situ.Sebelum aku termalu sendiri,aku cuba menyelamatkan keadaan dengan meminta maaf.

 

“Aalaaa…Makkk,kandah…!!!Mak urut sedap sangat la,batang kote saya pun dah naik…!!!Mintak maaf la ye,Mak…!!!Rasa geli pulak kat kepala batang kote saya tu,Mak…!!!Dia naik sendiri tak boleh nak control,Mak…!!!”kata aku untuk menjelaskan keadaan.

 

“Alaaaa…dah nama pun lelaki…Abah kau pun macam tu jugak…!!!Lepas urut tu mesti nak ajak Mak MAIN…!!!Tapi yang Mak marahkan tu dia asyik ikut kepala dia aje,sekejap dah terpancut…!!!Bukannya nak tunggu sampai Mak ni habis…!!!Lepas tu dia terus tidur…tinggal la Mak terumbang-ambing…!!!Selalu macam tu…!!!”Mak Mertua aku tu berkata kepada aku pulak.

 

“Amboi…lagi advance dia ni…!!!”bisik hati aku.Aku tak sangka pulak jawapannya tu pulak panjang lebar dan sungguh detail.Aku dapat rasakan barrier yang memisahkan kami sudah tiada lagi.She has already broken the ice dan untuk menambahkan momentumnya lagi akucubamengorek rahsianya dengan lebih lanjut.

 

“Habis tu…kalau dah macam tu Mak buat apa selalunya…???Takkan Mak boleh tidur terus kot…bijik tu masih berdenyut-denyut lagi…!!!Kalau Dina tu jangan harap saya boleh tidur terus,mesti dia nak menenggek lagi,Mak…!!!Tapi selama yang saya ingat la,jarang benda macam tu berlaku…!!!Selalunya dia dah terpancut 4-5 kali baru saya pancutkan saya punya…!!!Dina tu boleh tahan jugak kuat nafsu seksnya dan saya rasa Mak pun macam tu jugak…!!!Ye lahhh…mana tak tumpahnya kuah kalau tak kenasik…!!!”kata aku kepada Mak Mertua aku tu dengan panjang lebar sambil mengharapkan jawapan yang lebih erotik daripada Mak Mertua aku tu.

 

“Selalunya Mak buat sendiri la…melancap sendiri sampai puas dengan jari…!!!Lebih-lebih lagi sejak kebelakangan ni Abah kau tu buat tak kisah aje…!!!Mak pun dah lupa macam mana rasanya masa muda-muda dulu…!!!”Mak Mertua aku tu menjawab kepada aku.Huh…bertambah mencodaklah lagi batang kote aku dengan jawapan tu.Macam dengar phone sex live pulak.

 

“Jarang diservis rupanya orang tua ni…!!!Patut la all this while dari pandangan matanya,aku tengok macam orang sexually depressed dan kempunan aje,sebab dah lama tak dapat rupanya…!!!”aku berkata dalam hati aku.

 

Aku pun cuba lagi,untung-untung dapat peluang mintak tolong Mak Mertua aku tu untuk pancutkan air mani aku ni.Batang kote aku ni pun dah 10 hari tak kena perah.Ye lah…sejak aku outstation ni.

 

“Batang kote saya ni pun (sambil aku mengusap-usap batang kote aku yang masih berlapik dengan kain pelikat yang aku pakai depan Mak Mertua aku tu) dah lama tak terpancut,ye lah…sejak saya outstation ni…!!!Tulah agaknya air dah naik sampai ke kepala,sampai pening-pening ni, Mak…!!!Nak melancap sendiri tak sedap pulak,lebih-lebih lagi sekarang ni tak berapa larat sangat…!!!Saya tahu batang kote saya ni selagi tak pancut,memang susah la nak tidur malam ni,Mak…!!!Kena pulak lepas Mak urut badan saya ni…lagi lah gila dibuatnya nanti tak boleh nak tidur…!!!”aku terus berkata kepada Mak Mertua aku tu untuk terus menguji.

 

“Abis tu nak buat macam mana tu…mencodak semacam aje ni…???”Mak Mertua aku t uterus bertanya kepada aku.Macam terkena karan di seluruh badan aku disebab Mak Mertua aku tu bertanya sebegitu,dan dah mula berani mengusap-usap lembut batang kote aku.Memang dari tadi aku mengharapkan sangat Mak Mertua aku tu dapat urut batang kote aku sekali.

 

“Ni batang kote ni pun nak kena urut jugak ni…!!!”kata Mak Mertua aku tu lagi sambil meneruskan usapan-usapan lembut di batang kote aku.Aku hanya membiarkan Mak Mertua aku tu berkenalan dengan batang kote aku dengan lebih mesra lagi.

 

“NAK MAK TOLONG LANCAPKAN KER…???”tiba-tiba Mak Mertua aku tu bertanya kepada aku.Holly shitttt…jawapan yang aku nantikan dah terkeluar.Segala soalan dalam otak aku hampir terjawab dan pada masa yang sama aku sedikit tergamam.Betul ke apa yang aku dengar…???.

 

“Nak Mak lancapkan ker batang kote ni,Sayang…???”Mak Mertua aku tu mengulangi pertanyaannya.Aku tersentak.

 

“Eeehhh…eeehhh…Mak ni,ke situ pulak (aku still control cool aku tapi kalau diikutkan hati aku nak aje aku suapkan batang kote aku ni terus kat dalam mulut dia)…!!!Tak pe ker,Mak…???Mak tak kisah langsung ker…???Mak nak tolong goncangkan ker…???Kalau Mak nak goncangkan,mesti la saya nak…daripada tak boleh tidur langsung malam karang…!!!”aku terus menjawab kepada Mak Mertua aku tu.Hati aku bersorak-sorak.Line dah terbukak.

 

“Apa pulak tak bolehnya,Sayang…Dina pun tak ada…!!!Kau tu pun bukannya sesiapa kat dalam rumah ni…!!!”Mak Mertua aku tu berkata kepada aku.Aku rasakan genggamannya semakin terasa di batang kote aku.Alangkah hornynya aku rasakan.

 

“Baring betul-betul sekarang ni biar Mak tolong goncangkan…!!!Selesa tak,Sayang…???”Mak Mertua aku tu berkata lagi kepada aku dan bertanya.

 

“Haaa…aaahhh…!!!”aku terus menjawab pendek.Kepala aku yang di bawah tu telah menguasai kepala otak aku yang di atas ni.

 

Mak Mertua aku tu pun kemudiannya terus mengusap-usap batang kote aku dengan perlahan-lahan.Kadang-kadang dia mempercepatkan goncangan turun-naik di batang kote aku yang masih diseliputi oleh kain pelikat.Sedap tu jangan cerita la…tapi aku rasa akan lebih sedap lagi jikalau dia menggoncang batang kote aku secara terus tanpa lapik.

 

“Mak,nanti kejap…nak bukak kain ni la…!!!Rasa tak selesa dan panas pulak la,Mak…!!!”aku berkata kepada Mak Mertua aku tu.

 

“Mmmmm…bukak aje la kain tu…!!!”kata Mak Mertua aku tu.Aku pun terus meleraikan ikatan kain pelikat aku dan melurutkannya ke bawah dengan sedikit bantuan daripada Mak Mertua aku tu,dan nampaklah dengan jelas batang kote aku tanpa seurat benang pun.

 

“Huh…besarnya batang kote kau ni (sambil dia membelai belai)…!!!Abah kau punya mungkin setengah daripada ni…!!!Untung la si Dina tu…!!!Patut la kadang-kadang tu Mak terdengar Dina terjerit-jerit kat dalam bilik sebelah tu…!!!”kata Mak Mertua aku tu lagi kepada aku sambil meneruskan lancapan di batang kote aku turun-naik.Dia pasang telinga selama ni rupanya.Mungkin kerana hornynya yang sukar dibendung agaknya.Makin sedap aku rasa mengenangkan bahawa Mak Mertua aku tu mendengar isteri aku yang terpekik terlolong masa kena hentak dengan aku.Aku turut membayangkan semasa aku main dengan isteri aku tu,Mak Mertua aku tu sedang melancap dan menggentel biji kelentit dia di dalam bilik sebelah.Air mazi aku jangan cerita la,meleleh-leleh keluar dari kepala batang kote aku tu.

 

“Banyaknya air…!!!”kata Mak Mertua aku tu sambil mengusap-usap air kat kepala batang kote aku dengan ibu jari dia.Aku pun sambil Mak Mertua aku tu menikmati dan mengurut batang kote aku tu,mengambil kesempatan memasukkan tangan aku di celah-celah bajunya.Dia memberikan respons yang baik dengan mengangkatkan sedikit bajunya untuk memudahkan aku bermain dengan kedua-dua tetek dan putingnya.Sangkaan aku memang betul…masih tak jatuh dan masih steady.Jari aku…aku kuiskan di sekitar putingnya tu dari kiri ke kanan dan sesekali aku meramas-ramas lembut kedua-dua teteknya yang selama ini aku sangat idam-idamkan.Suara dengusan kesedapan mula keluar dari mulut Mak Mertua aku tu.

 

“Sedapnya…!!!Dah lama tak kena ramas macam tu…!!!Ssssst…!!!”Mak Mertua aku tu mengeluh kesedapan.Aku pun bertambah stim mendengarkan keluhan kesedapan dari mulutnya.

 

“Mak…angkat sikit baju ni,saya nak hisap puting tu…!!!”aku terus berkata kepada Mak Mertua aku tu.

 

Tanpa berlengah Mak Mertua aku tu pun terus menyingsingkan bajunya dan membiarkan aku menghisap putingnya yang telah sekian lama aku idamkan dengan sepuas-puas hati aku.Memang betul sangkaan aku sekali lagi.Kulitnya memang putih mulus dan halus seperti anak dara.Memang pandai betul Mak Mertua aku tu jaga badan.Body lotion apa yang dia pakai,dan memang bodohlah Pak Mertua aku tu.Sambil menghisap-hisap putingnya tu,tangan aku merayap-rayap di celah kangkang Mak Mertua aku tu dan tanpa dipaksa dia pun meleraikan kain batiknya itu untuk memudahkan jari aku menggentel biji kelentitnya.

 

Satu pun aku tak rasa kurang daripada Mak Mertua aku ni kerana selain dari kulit pangkal pehanya yang putih mulus,lubang cipapnya yang bersih dan berbulu halus tu,aku dapat merasakan air yang keluar dari lubang cipapnya memang banyak.Mungkin terlalu lama disimpan agaknya.Sekejap aku menggentel biji kelentitnya,sekejap aku menjolok-jolok lubang cipapnya yang dipenuhi air nikmat tu.Begitulah yang aku lakukan berulang kali.

 

“Berhenti…berhenti kejap…!!!”Mak Mertua aku tu merengek manja sambil menanggalkan bajunya.

 

“Mak dah rasa nak terpancut ni…sayang kalau pancutkan cepat sangat…!!!”Mak Mertua aku tu berkata kepada aku.Aku dapat merasakan yang biji kelentitnya berdenyut di jari aku menandakan kalau aku teruskan jugak gentelan jari aku di biji kelentitnya tu mesti dia akan terpancut.

 

“Mak tak tahan lagi la,Sayang…!!!Besar betul batang kote kau ni…geram betul Mak tengok…!!!”Mak Mertua aku tu berkata lagi kepada aku.Memang batang kote aku dah di peringkat maksimum dari segi saiz.Tapi aku ni jenis yang boleh tahan lama walaupun batang kote aku dah di peringkat yang maksimum.Tak sia-sia aku berguru dengan Atok aku semasa aku nak kahwin dulu.

 

“Kalau Mak dah geram sangat,cubaMak hisap pulak batang kote saya tu…lagi sedap…!!!”kata aku menduga.

 

“Isshhh…boleh ker hisap…???”Mak Mertua aku tu bertanya kepada aku.

 

“Apa pulak tak bolehnya,Mak…!!!Kalau Mak nak tahu…tu la kegemaran Dina…!!!Lebih-lebih lagi kalau saya pancutkan air mani saya kat dalam mulut Dina,memang lagi la dia suka…!!!”aku menjawab kepada Mak Mertua aku tu.Isteri aku pulak memang open dalam part-part ni.Dia punya konsep tu senang aje…kalau kepelbagaian style tu akan menambahkan lagi kenikmatan dalam hubungan seks,she will go for it.Cuma lubang bontot tonggek dia aje yang aku tak tala lagi.Aku rasa mungkin sedap tapi entahlah,aku tak sampai hati dan aku takut nanti aku hilang respect kat isteri aku.Tapi kalau awek-awek kat luar tu,selain dari isteri aku,memang lubang bontot tonggek tu menjadi salah satu daripada list dalam menu seks aku.

 

Mak Mertua aku tu nampak kehairanan.Barulah aku tahu dia tak pernah bagi blowjob pada sesiapa pun.Ini peluang yang sangat terbaik aku rasa.Aku boleh mengajarnya cara menghisap batang kote mengikut selera dan citarasa batang kote aku sendiri.

 

“Ye ker,Sayang…???”Mak Mertua aku tu berkata lagi.

 

“Makcubala dulu kalau nak tahu sedap ataupun tak sedap…!!!”aku terus menjawab kepada Mak Mertua aku tu.Tanpa berlengah lagi aku terus menolak manja kepalanya menghadap batang kote aku.Lidahnya terjelir-jelir menjilat-jilat lembut air mazi aku yang dah banyak keluar untuk kepastian dan setelah dia selesa dengan keadaan tersebut,lalu dikulumnya batang kote aku dengan perlahan-lahan…Phuhhh…panaass dan sedap batang kote aku berada di dalam mulut Mak Mertua aku tu.

 

“Aaarrrggghhhh…macam tu la,Makkk…!!!Mak hisap turun-naik…turun-naik macam mana Mak goncang batang kote saya tadi…!!!Tapi jangan bagi kena gigi tau,nanti sakit pulak batang kote saya tu…!!!”kata aku.Mak Mertua aku tu pun terus menurut kata-kata aku dengan penuh akur.

 

Mula-mula tu aku rasa Mak Mertua aku tu kekok sikit,maklumlah tak pernah hisap batang kote dan first time bagi blowjob,tapi dengan sedikit tunjuk ajar lama-kelamaan Mak Mertua aku tu telah menemui tempo pergerakan hisapannya dan dengan kerakusan Mak Mertua aku tu menghisap batang kote aku selepas tu,aku dapat merasakan yang dia menikmati permainan yang baru ni.Sambil dia menghisap dan menonggengkan kelangkangannya mengadap aku,aku menyambung kembali kuisan-kuisan jari aku di biji kelentitnya itu dan sekali sekala aku menjolok-jolok perlahan lubang cipapnya yang semakin berair itu kembali.Kami menikmati permainan itu seketika dan setelah puas menjolok lubang cipap Mak Mertua aku tu,aku pun terus mengangkat badannya supaya biji kelentit dan lubang cipapnya itu berada betul-betul di atas mulut aku.Wangi sungguh bau lubang cipap Mak Mertua aku tu,bau lotion bercampur-baur dengan air mazinya.Ni barulah dinamakan Aromatherapy in a real sense.Setelah posisi Mak Mertua aku tu berada tepat di muka aku (69 position),aku tanpa berlengah-lengah lagi terus menjilat jilat biji kelentit dan lubang cipap Mak Mertua aku yang berair tu.

 

“Kau buat apa tu…???Kau jilat biji kelentit Mak ye…???”Mak Mertua aku tu bertanya kepada aku.Hisapannya di batang kote aku terhenti seketika.

 

“Kenapa,Mak tak suka ker…???”aku bertanya pulak kepada Mak Mertua aku tu.

 

“Tak…bukan macam tu…bukan tak suka…!!!Tak pernah lubang cipap Mak kena jilat macam tu sebelum ni…ssssseddaap…!!!”Mak Mertua aku tu berkata sambil mengigil-gigil dengan nafas yang tersekat-sekat menahan kesedapan.

 

“Mak rileks aje dan terus hisap batang kote saya tu puas-puas…!!!Tapi kalau Mak dah nak terpancut nanti cakap tau…kita main macam ni lama-lama sikit…baru la sedap…!!!”kata aku kepada Mak Mertua aku tu dengan penuh berselera sambil menyambung jilatan dan sedutan aku di biji kelentit dan lubang cipap Mak Mertua aku tu berulang kali dan sesekali aku tujahkan jari aku ke dalam lubang cipapnya pada masa yang sama.

 

Sepanjang permainan tersebut,Mak Mertua aku tu dah 2-3 kali menyuruh aku berhenti.Tak tahan dan nak terpancut katanya.Dan aku merasakan dia sudah bersedia untuk ke peringkat seterusnya.

 

“Mak…Mak tonggeng kejap boleh tak…???”aku bertanya kepada Mak Mertua aku tu.

 

“Nak buat apa…???”dia menjawab.

 

“Saya nak gesel-geselkan batang kote saya ni kat lubang cipap Mak tu…!!!”aku bagitahu plan aku kepada Mak Mertua aku tu.

 

“Nak masukkan ker…???Gesel-gesel aje tau…jangan masukkan…!!!Kau tu kena banyak rehat dan simpan tenaga…!!!Besokkannak main lagi…!!!”Mak Mertua aku tu berkata kepada aku sambil dia tergelak manja.

 

“Manja pulak Mak Mertua aku ni…!!!Maunya aku setakat nak gesel-gesel aje…!!!Walau macam mana pun mesti aku nak henjut punya…!!!Besok tu besok punya cerita…!!!”kata aku dalam hati aku.

 

“Ye lah,Mak…!!!Gesel-geselkan kat lubang cipap Mak tu kejap aje…!!!”aku mengiakan katanya.

 

Mak Mertua aku tu pun terus berubah posisi dengan bontot tonggeknya betul-betul dihadapkan ke batang kote aku (doggy-style).Aku bertambah ghairah melihatkan keadaan tersebut.Tanpa melengahkan masa aku terus merapatkan batang kote aku di alur lubang cipap Mak Mertua aku yang basah tu dan mula mengesel-geselkan batang kote aku di alur yang berair tersebut.Yang kedengaran dari mulut Mak Mertua aku tu hanyalah desahan demi desahan kesedapan menikmati permainan ini.

 

“Ssssss…sedapnye…gesel kuat sikit kat bijik tu…!!!Laju sikit…ooohhhhh ssssedapnya…Mak dah tak tahan la,Sayanggggg…!!!”Mak Mertua aku tu mendesah-desah kesedapan.Aku menurutkan rentak bontot tonggeknya yang berayun turun-naik dan geselan demi geselan.Aku sebenarnya pun dah nak terpancut sebab bisa dari lubang cipap Mak Mertua aku tu memang tak boleh tahan,lebih-lebih lagi mendengarkan rengekan kesedapan yang keluar dari mulut Mak Mertua aku tu.

 

Sesekali aku saja memasukkan batang kote aku sehingga tenggelam sampai kat takuk kepala batang kote aku dan aku cabut kembali dengan cepat.Rentak tersebut aku ulangi dan setiap kali aku memasukkan batang kote aku,aku masukkan dengan lebih dalam dari mula-mula tadi.

 

“Jangan masukkan,Sayangggg…geselkan kat luar aje…!!!Tadi kata nak gesel-gesel aje…kenapa masukkan…???”kata Mak Mertua aku tu dalam kesedapan.

 

“Alahhhh…Mak…Masukkan sikit aje niii…!!!”balas aku.

 

“Ha…ahh…ye la tu masukkan sikit…!!!Mana boleh tahan…!!!”hati aku berbisik.Aku rasa Mak Mertua aku tu pun bertambah sedap bila batang kote aku berada di dalam lubang cipap dia.Saja aje dia nak jual mahal dengan aku…Bisa kat luar dengan bisa kat dalam memanglah lain,sedap tak terkata…sehingga aku dapat merasakan kemutan demi kemutan di dalam lubang cipap Mak Mertua aku yang masih sempit macam anak dara tu.

 

“Sssseedapnyeeee…!!!Uuurrrhhhggg…kenapa masukkan…???Tadi kata nak gesel-gesel kat luar aje…???”kata Mak Mertua aku tu kepada aku.Mak Mertua aku perasan yang kini batang kote aku habis berada di dalam lubang cipapnya yang terkemut-kemut manja itu buat kali pertama pada hari tersebut (kali pertama secara keseluruhannya).

 

“Mana boleh tahan setakat gesel-gesel aje,Mak…!!!Bontot tonggek Mak ni pun berayun-ayun macam ni…macam tak bagi lepas aje…!!!Kalau ada batang kote saya kat dalam lubang cipap Mak nikanlagi sedap…!!!”kata aku.Air mani aku di batang kote aku ni pun sebenarnya dah lama terkumpul di depan menanti untuk dipancutkan.

 

“Ye lah…masukkan la,Sayanggg…!!!Iiisssttt… dah alang-alang tu hentak kuat-kuat sikit,Sayanggg…!!!Mak dah tak tahan dah ni,Sayanggggg…!!!Uuurrrggghhh…ssssedapnya… iiisssttttt…!!!”Mak Mertua aku tu mendesah sambil melajukan ayakan bontot tonggeknya di batang kote aku.

 

“Hentak kuat-kuat macam ni sedap tak,Makkk…???”aku bertanya kepada Mak Mertua aku tu.Aku pun menghentak dengan lebih kuat lagi.

 

“Kalau saya goyang laju-laju macam ni sedap tak,Makkk…???”aku bertanya lagi kepada Mak Mertua aku tu.Aku melajukan pergerakan batang kote aku keluar-masuk.

 

“Haah…ahhhhh…sedap…sssedap…!!!Ooohhh… sssssedap,Sayanggg…!!!Laju lagi…laju lagi, Sayanggg…!!!Mak dah tak tahan sangat lagi ni,Sayanggg…!!!Mak dah nak terpancut dah ni,Sayanggg…!!!Ooohhh…jangan berhenti… jangan berhenti,Sayangg…!!!Urghhhhh… ssssseeddaaaaaapnya,Sayanggggg…!!!”Mak Mertua aku tu mula mendesah menggila.Bontot tonggeknya berayun-ayun dan menolak-nolak lagi lubang cipapnya.Lubang cipapnya lagi disua-suakan ke batang kote aku untuk dia mencapai kenikmatan nafsu seksnya tersendiri.Aku tahu Mak Mertua aku tu akan mencapai puncak kenikmatannya sebentar lagi dan sebelum ayakkan terakhir yang akan memuntahkan segalanya tiba,aku memasukkan satu jari di dalam lubang bontot tonggek Mak Mertua aku tu (double penetration),dan jari aku di dalam lubang bontot tonggeknya itu jugak selari mengikut rentak pergerakan keluar-masuk batang kote aku,dan merasakan jari aku berada di dalam lubang bontot tonggeknya Mak Mertua aku tu semakin mengganas dan menggila.

 

“Oooooohhhhh…Sayanggg,jolok lubang tu…jolok dalam-dalam sikit…!!!Sedapnyaaa Sayangggg… sedaaaapppp…!!!Mak dah nak terpancut, Sayanggg…!!!Mak dah nak terpancut dah sekarang ni,Sayanggg…!!!Laju lagi…laju lagi…Mak dah nak terpancut dah…!!!Iiiiisssssppppp…!!!”Mak Mertua aku tu makin menggila dan mendengarkan rengekan tersebut aku pun dah sampai pada kemuncak kenikmatan aku.

 

“Saya pun dah nak terpancut sekarang ni,Makkk…!!!Mak kemut sikit batang kote saya tu…kemut kuat-kuat sikittt,Makkk…!!! Aaarrrggghhh…macam tu,Makkk…!!! Uuurrrhhhggghhh…ketatnya lubang cipap Mak ni…!!!Saya dah nak terpancut dah sekarang ni,Makkk…!!!Nak pancutkan kat dalam atau pancut kat luar,Makkkkk…???”aku mendesah pulak kepada Mak Mertua aku tu.Aku dah tak tahan sungguh.Mak Mertua aku tu punya kemut jangan cerita la,memang kuat.

 

“Mak pun dah nak sampai ni,Sayanggg…!!! Iiisssttt…ssssedddaaaaapnya…uuurrrggghhh… kita pancutkan sama-sama,ye Sayanggg…!!!Pancut kat dalam…isssssttttt…pancut kat dalam, Sayannnngggggg…pancut kat dalam…!!!Mak dah nak keluaaaaaaaarrrr…!!!Aaarrrggghhh…Mak dah nak keluaaaaaaaaaarrrr…aaarrggghhhhh…!!! Pancutkan,Sayaggg…!!!Pancutkan kat dalam,Sayanggg…!!!Mak nak sangat rasakan air mani kau kat dalam,Sayanggggg…!!! Arrrggggghhhhhh…!!!”Mak Mertua aku tu kemudiannya terus memekik.Dengan pekikan tersebut,aku mengumpulkan segala upaya aku dan dengan satu hentakan kuat yang penghabisan.

 

“Maakkkkkkk…I’mm cumming…I’mm cumminggg…!!! Mmmmm…ooohhh yessss…I’mmmmmm cummmiiiiiinggggggggg…arggghhhhhhh…!!!”aku mendesah pulak kepada Mak Mertua aku tu.Aku pun terus henjut dan terus menghenjut tanpa henti.Berdas-das air mani yang dah 10 hari aku simpan aku ledakkan dari batang kote aku ke dalam lubang cipap Mak Mertua aku tu buat kali pertama pada hari tersebut (kali pertama secara keseluruhannya) dan di masa yang sama aku dapat merasakan kemutan demi kemutan dan denyutan demi denyutan dari lubang cipap Mak Mertua aku tu memerah segala sisa-sisa air maninya yang jugak telah sekian lama bertakung.Jari aku yang berada di dalam lubang bontot tonggeknya jugak kuat dikemut-kemut oleh lubang bontot tonggeknya yang sempit dan yang belum pernah diteroka oleh objek-objek asing.Kami berada di dalam posisi tersebut buat beberapa ketika dan waktu untuk menikmati sisa-sisa kenikmatan terakir daripada permainan yang sungguh panjang tadi.

 

Semenjak aku mengenali permainan badan dan persetubuhan,aku tak pernah bertahan pada tahap yang sedemikian lama dan aku tahu melalui pancutan air mani aku yang begitu lama,aku berasa teramat sangat puas dan nikmat sekali.Setelah dapat mengembalikan nafasnya dan saki-baki tenaga yang ada dan dengan batang kote aku yang masih terendam di dalam lubang cipapnya,Mak Mertua aku tu terus menoleh ke belakang dan kemudiannya berkata kepada aku di dalam suara yang terketar-ketar.

 

“Sssseeeddaaapnye Sayaaangggg…!!!Puas betul rasanya,Sayanggg…!!!Mak tak pernah merasakan nikmat pancutan yang sebegitu lama,Sayanggg…!!!Banyak betul air mak pancut tadi,Sayanggg…!!!Ooooohhhhh…”Mak Mertua aku tu kemudiannya berkata kepada aku di dalam suara yang terketar-ketar.

 

Kami berada di dalam posisi itu seketika dan aku membiarkan batang kote aku berdenyut-denyut di dalam lubang cipap Mak Mertua aku tu untuk beberapa waktu lagi dan meneran segala sisa-sisa air mani aku yang masih berada di dalam kantung batang kote aku.Aku jugak dapat merasakan yang lubang cipap Mak Mertua aku tu masih lagi berdenyut-denyut menanggung kesedapan yang tak terhingga dan setelah melayan sepuas-puasnya kesedapan dan bisa dari batang kote aku itu Mak mertua aku pun berkata.

 

“Dah la tu Sayang,cabutkan batang kote tu…!!!Baring kat situ,biar Mak picit-picit balik badan tu…!!!”Mak Mertua aku tu berkata kepada aku dengan senyuman puas terukir di bibirnya.Mendengarkan ucapan tersebut,aku lalu mencabutkan batang kote aku keluar dari dalam lubang cipap Mak Mertua aku tu.Rasa sayang pulak nak tinggalkan lubang cipap Mak Mertua aku tu.Aku dapati lelehan demi lelehan air kami berdua keluar melalui rekahan alur lubang cipap Mak Mertua aku tu yang baru aku henjut tadi dan menitik-nitik di atas carpet.

 

“Takpe…biarkan air tu keluar…!!!Ooohhh…rasa panas…sedap sangat…!!!”Mak Mertua aku tu berkata kepada aku sambil menadah titisan-titisan air tersebut dan menyapunya di segenap bahagian lubang cipapnya.

 

Aku menikmati pemandangan tersebut dengan penuh rasa kepuasan.Sebagaimana yang disuruh oleh Mak Mertua aku tu tadi,aku pun terus berbaring di atas carpet dan meluruskan badan aku.Demam tah ke mana…pening pun tah ke mana,tapi sengal-sengal di badan aku sedikit terasa di atas permainan yang lama dan sangat hebat tadi.Mak Mertua aku tu pun bangun dan mengerengkan badanya di sebelah aku dan menghadiahkan aku sebuah kucupan di pipi dan sekuntum senyuman yang menawan tanda kepuasan yang tidak terhingga sambil membelai-belai dan mengusap-usap batang kote aku yang masih separuh tegak.Ciumannya tidak terhenti di pipi aku saja.Ciumannya yang tak henti-henti itu melarat turun di dada aku,menghisap dan menggigit-gigit lembut kedua-dua puting kecil aku,ke pusat dan akhir sekali ke batang kote aku yang separuh tegak itu lalu mengulum-ngulum manja dan menjilat-jilat kecil di sekeliling batang kote aku dan menghabiskan segala sisa-sisa dan saki-baki air mani aku yang masih berada di batang kote aku dan di pangkal batang kote aku.

 

“Terima kasih banyak-banyak,Sayang…!!!”kata Mak Mertua aku tu dengan lembut kepada aku.

 

“Terima kasih banyak-banyak kembali,Mak…!!!”aku menjawab sambil membelai-belai rambutnya.

 

“Jom kita masuk tidur bersama sekarang,Sayang…!!!Kau tu kena rehat banyak-banyak…!!!Besok Mak nak lagi tau…!!!Mak nak kau jilat lubang cipap Mak lagi macam tadi sampai terpancut…!!!”katanya dengan rengekan dan gelak kecil serta lirikan mata yang penuh manja.

 

“Ye la,Mak…!!!”jawab aku dengan pendek………

About these ads

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 62 other followers

%d bloggers like this: