Puan Wahidah

Setelah keputusan SPM diumumkan, aku bersyukur kerana lulus dengan agak cemerlang jugak.Aku meneruskan pengajian aku di Universiti Teknologi MARA (UiTM) Shah Alam,Selangor Darul Ehsan kerana institusi pengajian tersebut yang paling murah dan termampu oleh aku.Sebelum mendaftar sebagai pelajar di UiTM Shah Alam,aku menemui Abang Yahya dan keluarganya untuk meluahkan rasa terima kasih aku di atas segala pertolongan yang dihulurkan,terutamanya Kak Ani yang tak pernah berkira dengan aku,walaupun aku pernah mengambil kesempatan terhadap dirinya dengan menyetubuhi lubang cipapnya sehingga menyebabkan dirinya termengandung.

Tahun pertama pengajian aku dalam bidang kejuruteraan adalah sama seperti pelajar lain,kesibukan dengan pelajaran dan ko-kurikulum menyebabkan aku melupakan sekejap aktiviti seks dan perempuan.Bukannya aku tak tergoda dengan dengan kecantikan awek dan pensyarah UiTM Shah Alam tu,tetapi pelajaran yang menjadi keutamaan aku ketika itu.Tahun ke-2 pengajian aku,keadaan lebih mencabar dengan subjek yang susah-susah belaka.Tambahan lagi aku aktif bersukan dan merupakan salah seorang pemain bolasepak untuk pasukan UiTM Shah Alam pada ketika itu.Subjek yang paling susah aku rasakan ketika itu ialah subjek micro processor yang diajar oleh Puan Wahidah.Aku bukannya tidak boleh menerima apa yang diajar olehnya,tetapi tumpuan aku terjejas ketika Puan Wahidah memberi syarahan.Puan Wahidah merupakan pensyarah Kajian Kejuruteraan yang paling menawan dengan potongan badan yang menjadi idaman setiap pelajar lelaki dalam kelasnya,agaknyalah, termasuklah aku.Beliau seorang yang murah dengan senyuman,apatah lagi 2 lesung pipit yang menawan yang memang menjejaskan tumpuan aku ketika di dalam kelas.Batang kote kau sentiasa keras menegang ketika mengikuti kuliah Puan Wahidah.Namun begitu beliau telahpun berumahtangga tetapi masih belum dikurniakan cahaya mata.

Puan Wahidah mengenali aku mungkin kerana telah beberapa kali aku menolongnya di saat beliau mengalami kesusahan.Seingat aku yang pertamanya ketika aku menolongnya melakukan jump-start keretanya yang kerosakan bateri.Kali ke-2 aku menolongnya ketika beliau terperangkap dalam lif bangunan kejuruteraan selepas waktu pejabat dan yang ke-3 ketika beliau terlanggar motosikal budak India di bandar Klang.Aku yang secara kebetulan melalui kawasan itu setelah tamat perlawanan bolasepak berjaya melindungi Puan Wahidah dan mententeramkan budak India tersebut.Kes tersebut dapat diselesaikan di situ sahaja tanpa melaporkan kepada pihak polis.Namun begitu pencapaian aku yang merosot dalam subjek micro-processor mendapat perhatian Puan Wahidah.Pernah dalam satu ujian bulanan aku seorang sahaja yang gagal dalam subjek tersebut di saat pelajar lain mencatat keputusan yang cemerlang.Malu bukan kepalang tapi nak buat macam mana aku hilang tumpuan ketika dalam kelas.

Keadaan tersebut menyebabkan Puan Wahidah memanggil aku ke biliknya selepas waktu kuliah untuk berbincang masalah yang aku hadapi.Dia meminta aku berterus-terang dengannya mengenai masalah yang aku hadapi sehingga menyebabkan aku hilang tumpuan ketika dalam kuliahnya.

“Mana la tahu kalau-kalau saya dapat membantu awak…!!!”kata Puan Wahidah di saat aku tunduk membisu mendengar ceramahnya.

“Adakah awak tidak meminati subjek yang menjadi teras dalam pengajian kejuruteraan elektrik atau awak tidak suka cara pengajaran saya…???”Puan Wahidah meneruskan leterannya terhadap aku yang masih tunduk membisu.

“Patutkah aku berterus-terang atau mencari helah lain untuk melepaskan diri aku…???”aku berkata dalam hati aku. Memandangkan hanya aku dengan Puan Wahidah sahaja dalam bilik tersebut,akhirnya aku berterus-terang dengannya.

“Puan,saya minta maaf…!!!Bukannya saya tidak boleh menerima apa yang Puan ajar,tapi fikiran saya ke lain bila merenung wajah Puan…!!!”terang aku sambil tunduk.

“Apa yang berada dalam fikiran kamu tu…???”tanya Puan Wahidah tenang.

“Entah la Puan,saya nak cakap pun malu…!!!Mungkin ini disebabkan kelemahan diri saya sebagai seorang lelaki…!!!”jawab aku berlapik yang sebenarnya aku malu menceritakan perkara sebenar.

“Saya rasa pelajar lelaki lain pun berfikiran macam awak jugak,tetapi mereka boleh menerima subjek yang saya ajarkan…!!!”sambung Puan Wahidah lagi.

“Sekarang awak berterus-terang aje la dengan saya apa yang awak fikirkan sehingga tumpuan awak terganggu…!!!”desak Puan Wahidah lagi.

“Sebenarnya Puan,saya tidak boleh memandang wajah Puan lama-lama,nanti keinginan nafsu seks saya terangsang…!!!”jawab aku menceritakan masalah yang sebenarnya.Tersandar Puan Wahidah mendengarkan pengakuan aku.

“Jadi awak berkhayal la semasa kuliah saya dan berkeinginan untuk melakukan hubungan seks dengan saya ye,tak begitu…???”Puan Wahidah menginginkan kepastian daripada aku.

“Tak la sampai tahap itu,Puan…!!!”jawab aku yang mula panas punggung ingin beredar.

“Maaf Puan,saya yang bersalah dalam hal ini…!!!Saya berjanji akan mengubah sikap saya dan memberi perhatian dalam kelas Puan…!!!Saya nak mintak diri dulu la,Puan…!!!”sambung aku yang mula mengangkat punggung untuk beredar.Aku lihat Puan Wahidah masih tersandar di kerusinya dengan wajah serius seolah-olah memikirkan sesuatu.Belum pun sempat aku melangkah keluar,Puan Wahidah terus memanggil aku kembali.

“Awak bermasalah dalam hal ini,awak kena lulus subjek ni…!!!Nanti saya fikirkan macam mana nak membantu awak…!!!Saya memang mengambil berat tentang diri awak…!!!”terang Puan Wahidah yang mula tersenyum.Berdebar dan kelu jugak diri aku mendengar jawapan daripada Puan Wahidah tersebut.

“Terima kasih atas sikap perihatin Puan itu…!!!”jawab aku lalu menghilangkan diri.

Malam itu aku tak dapat melelapkan mata memikirkan apa motif sebenar Puan Wahidah di sebalik kata-katanya itu.Kenangan bersama Makcik aku dan Kak Ani bermain-main dalam kepala aku,menyebabkan batang kote aku mengeras mengenangkan peristiwa yang lalu.

“Apalah diriku ini,baru nak jadi baik ke situ pulak fikirnya…!!!”kutuk diri aku sendiri.Aku bertekad dalam apa jua keadaan pelajaran mesti diutamakan,aku mesti berusaha untuk lulus subjek micro-p tersebut.

Kerap jugak Puan Wahidah menjeling ke arah aku ketika mengikuti kuliahnya.Aku pura-pura tekun mendengar syarahannya.Kali ini aku bernasib baik kerana dalam ujian bulanan seterusnya aku lulus jugak subjek tersebut walupun tidak cemerlang.Aku lega kerana tidak lagi disenarai sebagai pelajar yang di bawah pemerhatian.Selepas mengumumkan keputusan ujian tersebut dan setelah tamat kuliahnya,Puan Wahidah memintak aku menemuinya selepas waktu kuliah.Berdebar-debar jugak aku.

“Apa lagi la ceramah yang aku kena dengar daripada Puan Wahidah kali ni…!!!”fikir aku.

Petang itu,selepas waktu kuliah,aku pun terus menemui Puan Wahidah di biliknya.Bilik tersebut yang dikongsi dengan seorang pensayarah wanita yang lain dan dilengkapi dengan sofa.Aku memberi salam dan duduk di depannya.Puan Wahidah kemudiannya terus menjawab salam dan mengucap tahniah di atas kemajuan yang aku capai dalam subjeknya.Dengan wajah tersenyum beliau menyuruh aku menutup pintu bilik.

“Private discussion…!!!”katanya. Senyumannya tersebut menyebabkan batang kote aku mula berdenyut dan menegang.Aku mengambil buku nota untuk melindunginya daripada terlihat oleh Puan Wahidah.

“Saya dah fikirkannya dan bersedia membantu awak setakat termampu,tetapi awak mesti berjanji akan terus cemerlang dalam subjek ini…!!!”terang Puan Wahidah memulakan bicara.Aku mengangguk sambil mendengar dengan teliti apa yang akan dikatakan oleh Puan Wahidah nanti.

“Perjanjian ni antara kita berdua sahaja,jangan dihebahkan kepada sesiapa pun dan ianya menjadi rahsia kita berdua…!!!”sambung Puan Wahidah lagi.Tanpa berfikir panjang aku hanya bersetuju dan berjanji merahsia rancangan yang akan dikemukakan oleh Puan Wahidah nanti.Aku kembali meletak buku nota di atas meja kerana tidak selesa dan membiarkan batang kote aku menegang bebas.

“Lantak la,biar la Puan Wahidah tahu aku memang terangsang bila melihat wajah dia…!!!”kata aku dalam hati aku.

“Setelah difikirkan sedalam-dalamnya,baiklah,saya sedia berkorban untuk awak untuk merealisasikan impian dan khayalan awak tu,tapi dengan syarat awak mesti skor A+ dalam subjek saya…!!!Selepas itu baru la saya bersedia untuk melakukan hubungan seks dengan awak…!!!”terang Puan Wahidah tersenyum.Berpinar mata aku mendengar tawaran Puan Wahidah tersebut,terasa air mazi aku mula membasahi kepala batang kote aku,terkedu diam seribu bahasa diri aku.

“Tapi dalam ujian yang lepas awak cuma dapat B,so tak boleh la saya nak bagi semuanya pada awak hari ni…!!!”sambung Puan Wahidah lagi sambil tergelak kecil.Aku yang masih terkejut hanya mampu tersenyum dan mendengar sahaja apa yang diperkatakan oleh Puan Wahidah.

“Walau bagaimanapun saya tetap memberi peluang pada awak…!!!”kata Puan Wahidah lagi sambil bangun dari kerusinya lalu mengunci pintu bilik lantas duduk di sofa yang tersedia di tengah bilik tersebut.

Puan Wahidah kemudiannya terus membukak tudung kepalanya,mendedahkan wajahnya yang sebenar,memang ayu dan jelita wajah Puan Wahidah dengan rambut yang ikal mengurai ala-ala Julia Robert.Dia tersenyum memandang aku yang masih terpaku memandang wajahnya.

“Saya nak balik dalam 15 minit lagi,tapi sebelum tu saya bagi peluang pada awak untuk sentuh dan pegang mana-mana bahagian body saya yang awak suka,tapi secara luaran aje tau,bahagian dalam tidak dibenarkan sehingga awak berjaya skor A+…!!!”kata Puan Wahidah dalam senyuman yang menggoda.

“Apa tunggu lagi,mari la ke sini…!!!”sambungnya lagi.

Dada aku berombak kencang menahan gelora keinginan nafsu seks aku,batang kote aku keras menegang sehingga jelas tertonjol ke depan di sebalik seluar aku.Tanpa bertangguh aku pun kemudiannya terus memeluk dan mencium pipi Puan Wahidah.Bahagian pertama yang aku sentuh dan pegang serta meramas ialah kedua-dua teteknya yang montok,gebu dan menggunung tinggi itu.Puan Wahidah hanya memejam mata dan membiarkan apa saja aku meramas-ramas kedua-dua teteknya yang masih berbalut dengan baju dan colinya itu.Sambil aku meramas-ramas kedua-dua teteknya mencium pipi dan lehernya,Puan Wahidah mendongakkan kepalanya untuk memberi ruang kepada aku.Namun begitu beliau mengingatkan aku supaya tidak menggigit lehernya kerana ditakuti berbekas.Batang kote aku menegang ke tahap maksimum ketika itu dan air mazi mula keluar.Kalau diikutkan keinginan nafsu seks aku sendiri,ingin sahaja aku merogol Puan Wahidah ketika itu,tapi pertimbangan akal aku masih lagi waras.Oleh itu peluang yang diberikan oleh Puan Wahidah aku guna dengan sepenuhnya untuk menikmati kehangatan tubuhnya itu.Ketika aku hanyut menikmati kehangatan dan kelembutan tubuh Puan Wahidah,tiba-tiba beliau mencelah.

“Ooopppsss…OK,time out…!!!Enjoy time finished…!!!”katanya sambil menghela panjang nafasnya,mungkin beliau jugak terangsang agaknya.

“Baiklah,sekarang awak dah dapat dan rasa apa yang awak inginkan…!!!Dalam kelas nanti jangan fikir yang bukan-bukan lagi,tau…!!!pesan Puan Wahidah kepada diri aku yang cuba menenangkan diri aku daripada gelora keinginan nafsu seks yang melanda.Selepas mengenakan tudung kepalanya kembali dan membaiki makeupnya,Puan Wahidah terus menyuruh aku keluar dulu.Sebelum itu sempat lagi aku mengambil kesempatan untuk mencium pipinya dan meramas kedua-dua teteknya sebelum aku keluar meninggalkan bilik tersebut.

“Ingat dan janji tau,awak mesti skor A+…!!!Kalau awak dapat skor A+,awak akan dapat rasa kesemuanya nanti…!!!”pesan Puan Wahidah sambil mengenyit matanya.Aku berjanji dan tersenyum padanya.

Dalam perjalanan ke tempat letak motosikal ,aku terpaksa cover batang kote aku yang masih menegang dengan buku nota untuk melindungi daripada diketahui oleh orang lain.Malam itu sekali lagi aku tidak dapat melelapkan mata aku kerana membayangkan kenikmatan lubang cipap Puan Wahidah yang tersedia untuk aku nikmati seandainya aku berjaya skor A+ dalam subjeknya.Malam itu aku pulun studi micro-p sampai pagi.

Selepas kejadian tersebut,aku lebih berani dan mesra denagn Puan Wahidah.Malah aku aktif mengambil bahagian ketika kuliahnya.Puan Wahidah lega melihat perubahan diri aku.Di sebalik matlamat pelajaran,aku jugak meletak matlamat untuk menikmati tubuh Puan Wahidah yang sangat aku idam-idamkan itu sebagai objektif utama atas usaha aku tersebut.

Pada suatu petang selepas waktu kulai tamat,aku ke makmal komputer untuk menyiapkan assignment yang diberi oleh pensyarah.Aku memilih waktu-waktu petang kerana di waktu begini kebiasaannya tidak ramai pelajar yang menggunakan makmal tersebut.Sedang aku tekun menyiapkan kerja yang diberi,Puan Wahidah datang menyapa aku dari belakang.

“Ooopppsss…Puan,tak balik lagi ker…???”tanya aku kepada Puan Wahidah dalam nada terkejut.

“Tak lagi,ada banyak kerja nak kena siap ni…!!!Dah la tu nak kena submit besok pulak tu…!!!”jawabnya menyeluruh.

“Banyak ker assignment…???”tanya Puan Wahidah kemudiannya.

“Ada la sikit,tapi lambat lagi nak kena submit…!!!”jawab aku.

“Kenapa Puan,ada apa-apa yang boleh saya tolong ker…???”tanya aku kemudiannya menawarkan diri.

“Kalau awak tak berkeberatan memang saya nak minta tolong ni…!!!”jawab Puan Wahidah berterus-terang.

“Baiklah,Puan…!!!Pasal Puan saya tak kisah,kerja sambung ekor beruang pun saya sanggup…!!!”jawab aku dalam nada bergurau.

“Kalau begitu jom la ikut saya…!!!”pinta Puan Wahidah tersenyum girang.

Aku pun kemudiannya terus mengekorinya pergi ke bilik printing,di mana aku diterangkan oleh Puan Wahidah kerja-kerja yang patut dilaksanakan.Aku diberikan tugas untuk membuat compilation dan binding dokumen penyelidikan Puan Wahidah yang akan diserahkan kepada Ketua Dekan pada keesokkannya.Manakala Puan Wahidah pulak menyiapkan kertas pembentangan untuk keeesokkan harinya di biliknya.Kerja-kerja tersebut tidak menjadi masalah kepada aku kerana sudah biasa melakukannya ketika bekerja dengan Abang Yahya dahulu.Dalam masa 2 jam sahaja aku dapat menyiapkan apa yang dikehendaki oleh Puan Wahidah.Aku kemudiannya terus menghantar dokumen penyelidikan tersebut ke bilik Puan Wahidah.Dalam nada terkejut tapi gembira Puan Wahidah menegur aku.

“Eeehhh…dah siap ker…???Cepatnya siap…!!!”katanya.

“Sudah siap,Puan…!!!Puan check la dulu…!!!”jawab aku.Puan Wahidah kemudiannya terus memeriksa dokumen yang aku susun dan binding tadi.

“Uuummmppp…good job…!!!Bagus…nasib baik la awak tolong saya…!!!Iiissshhh…kalau tak,entah apa la lagi reason yang saya nak bagi kat Ketua Dekan tu…!!!”rungut Puan Wahidah lagi.Ketika itu jam sudah pun pukul 10:00 malam.

“Awak dah makan ker…???”tanya Puan Wahidah kepada aku.

“Belum lagi,Puan…!!!”jawab aku jujur,memang lapar pun ketika itu.

“Kesian,saya pun belum makan jugak…!!!Kalau dah macam tu,awak temankan saya sekejap,sikit lagi nak siap ni,lepas tu kit pergi makan sama-sama,saya belanja…!!!”sambung Puan Wahidah.

“Eeehhh…boleh saja…!!!”jawab aku ringkas.

Puan Wahidah kemudiannya terus memintak aku menutup pintu biliknya,mana la tahu takut-takut Pak Guard datang meronda.Puan Wahidah kemudiannya terus membukak tudung kepalanya,menyerlahkan keayuan wajahnya.Batang kote aku yang tadi tenang mula menegang bila melihat keayuan wajah Puan Wahidah.

“Suami Puan tak marah ker pulang lewat sebegini…???”tanya aku sebagai memulakan perbualan.

“Dia tak ada malam ni,seminggu dah outstation kat Jepun…!!!Kalau takde urusan lain,lusa dia balik la…!!!”jawab Puan Wahidah.

Perbualan kami berdua banyak tertumpu kepada persoalan semasa,peribadi dan pelajaran sahaja.Dari situ aku dapat mengetahui suaminya bekerja dan menjawat jawatan tinggi dalam kerajaan.

“Beruntung la Puan dapat suami yang berpangkat tinggi…!!!”puji aku mengakhiri perbualan setelah Puan Wahidah menyiapkan kerjanya.

“Kebahagian tu tak semestinya dilihat daripada hartabenda dan pangkat sahaja…!!!”jawabnya sambil memakai kembali tudungnya.

“Baik pulak awak malam ni…!!!Saya bukak tudung tadi sebenarnya bagi peluang kat awak,mana la tahu kot-kot awak nak cium saya…!!!”kata Puan Wahidah mula mengubah topik.

“Laa…kenapa Puan tak offer tadi…!!!”jawab aku,hampa.

“Kan saya dah bagi lesen besar kat awak,pandai-pandai la sendiri…!!!”jawab Puan Wahidah dalam nada sinis.

“Tak apa la,awak akan dapat lagi lain kali…!!!Jom kita pergi makan dulu…!!!”sambung Puan Wahidah lagi.

“Awak nak makan apa…???”tanya Puan Wahidah lagi.

“Apa-apa pun boleh la,Puan…!!!”jawab aku ringkas yang tengah kelaparan itu.

“Kalau macam tu kita makan kat Mc’Donald aje la ye,kat Seksyen 3…!!!”sambung Puan Wahidah mencadangkan tempatnya.Aku hanya mengangguk setuju,orang nak belanja mana boleh tolak rezeki.

“Kita jumpa kat sana ye…!!!”sambungnya lagi sambil menghulurkan wang untuk aku memesan makanan terlebih dahulu.Maklumlah aku naik motosikal sahaja,manakala dia pula berkereta.

Ketika menjamu selera set burger yang dipesan,Puan Wahidah telah menceritakan yang dihadapinya berhubung dengan campurtangan mertua dan ipar-duainya dalam urusan rumahtangganya.Ibu mertua dan iparnya sering menyindirnya kerana walaupun lebih setahun beliau mendirikan rumahtangga bersama suaminya tetapi masih belum hamil lagi.Mereka berdua ada membuat pemeriksaan doktor,beliau sihat dan subur cuma suaminya sahaja ada mengidap darah tinggi dan kencing manis peringkat awal.Mungkin kesan daripada ubatan yang diambil oleh suaminya menyebabkan batang kote suaminya kurang berfungsi bila berhubungan seks dan beliau sering kecewa dengan masalah tersebut.Sebab itulah Puan Wahidah menggunakan masalah yang aku hadapi untuk menyelesaikan masalah yang melanda dirinya sekarang.Aku bertanya kepada Puan Wahidah.

“Kenapa Puan memilih saya…???”aku kemudiannya terus bertanya kepada Puan Wahidah.

“Itu mungkin secara kebetulan aje kerana awak berani berterus-terang dengan saya…!!!Saya mintak sangat-sangat awak merahsiakan perjanjian kita ni ye…!!!”balas Puan Wahidah kepada aku.Sekali lagi aku berikrar untuk menyimpan rahsia tersebut kerana yang sedapnya aku jugak nanti,buaya mana nak menolak bangkai…

Sembang punya sembang tak sedar jam sudah pukul 12:30 tengah malam.Aku terkejut dan mengelabah kerana pintu masuk utama UiTM Shah Alam ditutup pada jam 12:00 tengah malam.Mampus aku apalah aku nak kelentong Pak Guard tu.Puan Wahidah kemudiannya terus menenangkan aku.

“Alah…jangan gelabah la…!!!Kalau dah tutup,tidur aje kat rumah saya malam ni,bukan ada sesiapa pun…!!!”katanya.

“Lagipun ada sesuatu yang saya nak bagi pada awak…!!!”sambungnya lagi sambil tersenyum.Aku melihat mata Puan Wahidah semakin kuyu,mengantuk kot,fikir aku.

“Awak tinggalkan aje motosikal awak kat sini,jom naik kereta ikut saya balik ke rumah saya sekarang ni…!!!”pelawa Puan Wahidah.

Dalam perjalanan tersebut Puan Wahidah memberitahu aku entah kenapa malam ini keinginan nafsu seksnya mudah terangsang.Pengakuannya tersebut menyebabkan batang kote aku mula mengeras dan aku terpaksa membetulkan parkingnya dalam seluar aku.

“Awak terangsang ker sekarang ni…???”tanya Puan Wahidah sambil tersenyum.Aku hanya tersenyum sambil mendiamkan diri.

 

“Entah la,saya pun sama…!!!Mungkin saya tengah subur kot…!!!Selalunya ketika itu saya memang mudah terangsang,kerana itu saya bersedia menyerahkan seluruh body saya untuk awak malam ini…!!!”terang Puan Wahidah tanpa dipinta.

 

“Awak pernah buat hubungan seks dengan perempuan tak sebelum ni…???”tanya Puan Wahidah lagi.Berderau darah aku mendengar soalan tersebut.

 

“Saya mana la ada bini nak buat benda tu,Puan…!!!Dalam mimpi tu ada la,Puan…!!!jawab aku berbohong.

 

“Tetapi saya banyak jugak la membaca buku-buku yang berkaitan dengan hubungan seks ni,Puan…!!!”sambung aku lagi.

 

“Ooo…kiranya awak ni berilmu jugak la dalam bab ni ye…???”Puan Wahidah mencelah.

 

“Sebenarnya saya pun takut jugak nak buat benda ni,terasa macam nak menempuh malam pertama pulak…!!!”sambung Puan Wahidah sambil tergelak kecil.Aku diam sahaja.

 

“Awak la orang yang kedua selepas suami saya yang berjaya menyentuh body saya sejauh ini…!!!”sambungnya lagi.

 

Sedar tak sedar sudah sampai di rumah Puan Wahidah.Puan Wahidah kemudiannya terus mempelawa aku masuk dan mengajak aku ke bilik tidurnya.Besar jugak rumah Puan Wahidah yang dilengkapi dengan perabot yang mahal-mahal.Puan Wahidah kemudiannya terus menghulurkan tuala mandi dan kain pelikat kepada aku untuk menyalin baju dan membersihkan diri aku.Selepas itu dia memintak diri untuk mandi.Aku duduk di tepi katil sambil memerhatikan bilik tidurnya,batang kote aku mencanak keras ketika itu.Keinginan nafsu seks aku cukup terangsang melihatkan Puan Wahidah yang hanya berkemban dengan tuala mandi tadi.Keayuan wajahnya serta keindahan bodynya memang menjadi idaman setiap lelaki.

 

“Pergi la bersihkan diri dulu,baru la selesa nak tidur nanti…!!!”tegur Puan Wahidah yang baru sahaja selesai mandi.Aku bergegas membersihkan diri aku kerana tak sabar nak mengerjakan body Puan Wahidah.

 

Setelah membersihkan diri,aku melihat Puan Wahidah berbaring di katil dengan memakai gaun tidur satin yang singkat dan cukup menghairahkan.Dengan hanya memakai tuala mandi,aku kemudiannya terus berbaring di sebelah Puan Wahidah.Beliau kemudiannya terus memadamkan lampu utama dan memasang lampu tidur yang agak malap.Sambil tersenyum beliau memalingkan tubuhnya menghadap aku serta merapatkan tubuhnya dengan tubuh aku.Kami berdua kemudiannya terus saling berpelukan dan saling cium-mencium di antara satu sama lain.Namun begitu beliau melarang aku melakukan love bite kerana takut berbekas,katanya.Tangan aku aktif meramas-ramas kedua-dua tetek Puan Wahidah dan mengentel-gentel putingnya yang mula mengeras.Puan Wahidah kemudiannya terus melucutkan tuala mandi yang aku pakai lalu mendedahkan batang kote aku yang keras menegang dengan kepala yang kembang berkilat.

 

“Wow…kerasnya…!!!Naik seram saya dengan saiz batang kote awak ni…!!!”tegur Puan Wahidah sambil memegang dan melancapkan batang kote aku.

 

Aku kemudiannya terus menanggalkan gaun tidur satin Puan Wahidah sambil dibantu olehnya.Berpinar-pinar mata aku menahan keinginan nafsu seks aku melihatkan keindahan body Puan Wahidah yang tidak ditutupi dengan seurat benang pun.Bodynya yang putih melepak,kedua-dua teteknya yang mekar menggunung serta lubang cipapnya yang bakal aku nikmati malam ini dilitupi bulu-bulu hitam yang nipis terjaga rapi.Pengalaman aku menyetubuhi Kak Ani dan Makcik aku dulu menyebabkan aku tidak tergesa-gesa melaksanakan tugas tersebut.

 

Aku kemudiannya terus kembali memeluk,mencium dan meramas-ramas kedua-dua tetek Puan Wahidah yang sudah meyerah dan pasrah sahaja dengan apa yang aku lakukan terhadap bodynya.Perlahan-lahan aku naik ke atas body Puan Wahidah lalu menindihnya.Aku kemudiannya terus parkingkan kepala batang kote aku betul-betul pada pintu lubang cipapnya yang sudah lembap itu.Terasa hangat dan sensasi kepala batang kote aku,walaupun aku hanya mengesel-geselkan pada permukaan pintu lubang cipapnya sahaja.Aku menumpu perhatian untuk menikmati bahagain atas body Puan Wahidah dahulu sebelum mengerjakan bahagian bawahnya pulak.Habis seluruh body Puan Wahidah aku cium.

 

Setelah puas mengerjakan bahagian atas body Puan Wahidah,aku meluaskan kangkangan kedua-dua kaki Puan Wahidah dan mula bercelapak di celahnya tetapi aku tak berani menjilat-jilat lubang cipap Puan Wahidah.Aku kemudiannya terus menggosok-gosokkan kepala batang kote aku pada pada pintu lubang cipap Puan Wahidah dan melaga-lagakan kepala batang kote aku pada biji kelentitnya sehingga Puan Wahidah mengerang dan mengeliat penuh keinginan nafsu seks.

 

Kemudiannya aku kembali menindih body Puan Wahidah dan menyuakan kepala batang kote aku yang kembang berkilat itu betul-betul pada muara lubang cipap Puan Wahidah yang sudah basah itu.Aku mula menekan masuk kepala batang kote aku memasuki lubang cipap Puan Wahidah buat kali pertama.Terdongak kepala Puan Wahidah yang menerima tekanan batang kote aku yang cuba memasuki lubang cipapnya.

 

“Awak tolong masukan batang kote awak tu dengan perlahan-lahan ye,Sayang…!!!Ini la pertama kali lubang cipap saya menerima kemasukan batang kote yang besar dan panjang,berganda-ganda saiznya berbanding kepunyaan suami saya…!!!”bisik Puan Wahidah kepada aku.

 

“Baik,Puan…!!!”balas aku sambil menjilat telinganya untuk meningkat rangsangan keinginan nafsu seksnya.Perlahan-lahan aku menekan masuk batang kote aku yang cuba memasuki lubang cipap Puan Wahidah yang aku rasakan hangat dan agak ketat itu.Memang sukar jugak kepala batang kote aku yang kembang itu untuk memasuki lubang cipapnya seolah -olah lubang cipap yang ada tidak dapat menampung saiz batang kote aku yang agak besar.

 

Aku kembali mengeluarkan batang kote aku dan dengan berani aku menjilat-jilat lubang cipap Puan Wahidah untuk melicinkan lagi laluan lubang cipapnya.Terangkat-angkat bontot tonggek Puan Wahidah menahan asakan lidah aku pada lubang cipapnya,kepala aku dikepit kuat olehnya,di iringi suara erangan yang kuat Puan Wahidah memancutkan air lendirnya sehinga membasahi muka aku.Sekali lagi aku mengangkangkan kedua-dua kaki Puan Wahidah dan mengosok-gosokkan kepala batang kote aku pada muara lubang cipap Puan Wahidah yang sudah lencun itu.Perlahan-lahan aku menekan masuk kepala batang kote aku ke dalam rongga lubang cipapnya,Puan Wahidah mengerang bila kepala batang kote aku mula memasuki rongga lubang cipapnya semula.Namun begitu hanya suku sahaja batang kote aku yang berjaya memasuki rongga lubang cipapnya.Di tahap itu aku rasakan kepala batang kote aku dihalang oleh satu selaput.

 

“Masih dara lagi ker Puan Wahidah ni…???”fikir aku.

 

Setiap kali aku menguatkan tekanan kepala batang kote aku untuk melepasi selaput tersebut,Puan Wahidah akan mengerang dan mendesis seolah-seolah kesakitan.Aku kemudiannya mencabut kepala batang kote aku dan menyapunya dengan air liur aku untuk melicinkan dan menyenangkan kemasukan batang kote aku ke dalam lubang cipap Puan Wahidah tu.Kemudiannya aku kembali menindih Puan Wahidah dan cuba untuk memasukkan kepala batang kote aku ke dalam lubang cipapnya sekali lagi.Bila sampai sahaja pada lapisan penghalang tersebut,aku menguatkan tekanan batang kote aku di dalam lubang cipapnya,dan…bless…kepala batang kote aku telah berjaya melepasi selaput tersebut dan perlahan-lahan aku meneruskan kemaraan batang kote aku sehingga tenggelam ke dasar lubang cipap Puan Wahidah itu.

 

“Arkkkkkkkkk…!!!”Puan Wahidah mengerang panjang bila batang kote aku berjaya memasuki lubang cipapnya.Aku melihat berkerut muka Puan Wahidah dan mengalir air matanya,aku tidak tahu samada dia menahan kesakitan ataupun sebaliknya.Tangannya memeluk kemas tubuh aku sehinggakan aku dapat merasa badannya yang menggigil-gigil sambil pahanya mengepit kuat pinggang aku.Aku tidak pasti samada Puan Wahidah menahan kesakitan ataupun kenikmatan,yang penting aku telah berjaya mendapatkan apa yang aku idamkan selama ini.

 

Aku membiarkan batang zakar aku yang keras dan tegang itu terendam di dasar lubang cipap Puan Wahidah yang hangat dan masih ketat itu.Aku mula merasakan lubang cipap Puan Wahidah mula mengemut-ngemut dan mencengkam batang kote aku seolah-olah menghisap keseluruhan batang kote aku,cukup geli dan sensasi aku rasakan ketika itu.Aku kemudiannya terus mengayak-ngayak punggung aku supaya pangkal batang kote aku bersentuhan dan bergeser dengan biji kelentit Puan Wahidah.Setelah mengayak-ngayak punggung aku 2-3 kali,Puan Wahidah tiba-tiba memeluk kemas tubuh aku serta jari-jemarinya mencengkam belakang aku yang terasa kepedihannya.Serentak dengan itu body Puan Wahidah mula mengejang dan dikuti dengan erangan keluhan yang panjang.Cairan hangat aku rasakan menyembur keluar dari dalam rongga lubang cipapnya yang masih mencengkam kuat batang kote aku.Terasa begitu lencun lubang cipap Puan Wahidah ketika itu,selepas itu tubuhnya terkulai lesu.Aku tahu bahawa Puan Wahidah telahpun mencapai klimaks seksnya yang pertama.Aku membiarkan batang kote aku terendam sehinggalah tenaga Puan Wahidah kembali pulih.Ketika itu aku meneruskan aksi meramas-ramas dan menghisap puting kedua-dua teteknya yang gebu itu.

 

Dengan wajah yang kuyu Puan Wahidah tersenyum memandang wajah aku,ketika itu aku memulakan aksi sorong-tarik batang kote aku ke dalam lubang cipapnya.Air lender Puan Wahidah yang telah banyak keluar tadi memudahkan serta melicinkan aksi tersebut.Sasaran aku kali ini adalah batu merinyamnya.Sambil melakukan aksi henjutan keluar-masuk batang kote aku tersebut aku mencari-cari kedudukan batu merinyamnya.Setelah memastikan kedudukan batu merinyam tersebut,aku menyerang dengan tusukan yang dalam sehingga kepala batang kote aku bergeseran dengan batu tersebut.Setelah beberapa tusukan pada tempat tersebut,sekali lagi Puan Wahidah mengerang dan mengejangkan tubuhnya.Sekali lagi aku rasakan cairan hangat memenuhi rongga lubang cipapnya yang memang sudah lencun itu untuk klimaks seksnya yang ke-2.Belum pun sampai 15 minit aku mengerjakan lubang cipap Puan Wahidah dengan batang kote aku,beliau telah pun mecapai klimaks seksnya 2 kali di mana kali ini beliau betul-betul tidak bermaya di mana matanya terpejam kuyu dan tubuhnya terkangkang seolah-olah tidur lena.

 

Aku kemudiannya terus membalikkan body Puan Wahidah dan meletak bantal pada ari-arinya untuk meninggikan bahagian bontot tonggeknya.Beliau yang telah keletihan hanya mengikut sahaja kemahuan aku tanpa membantah.Aku kemudiannya terus memeluk tubuhnya dari belakang serta meramas-ramas kedua-dua teteknya yang masih tegang,lalu memmasukkan batang kote aku ke dalam rongga lubang cipapnya yang sedia menanti sekali lagi.Puan Wahidah kembali mengerang bila aku menekan batang kote aku santak sehingga keseluruhan 7 inci batang kote aku tenggelam di dalam lubang cipapnya sehingga ke dasarnya di mana kepala batang kote aku bersentuhan dengan pintu rahimnya.

 

Setelah beberapa ketika aku menghenjut-henjutkan batang kote aku keluar-masuk di lubang cipap Puan Wahidah sehingga menghasilkan bunyi…plup-plap-plup-plap…di mana batang kote aku berlaga dengan belahan bontot tonggeknya.Terhenjut-henjut Puan Wahidah menahan asakan batang kote aku di dalam lubang cipapnya.Lebih kurang 20 minit aku mengerjakan lubang cipap Puan Wahidah,batang kote aku mula terasa kegelian dan bersedia untuk memancutkan air mani aku.Aku menekan sedalam-dalamnya batang kote aku ke dalam lubang cipap Puan Wahidah sehingga kepala batang kote aku rapat pada pintu rahimnya.Terdongak kepala Puan Wahidah menahan kesenakan dalam nikmat sambil mengerang panjang dan mengemut-ngemut batang kote aku ketika dia menerima berdas-das pancutan deras air mani aku yang akhirnya memancut memenuhi rongga lubang cipapnya dan jugak rahimnya buat kali pertama.Bagaikan telaga yang dipenuhi air aku rasakan rongga lubang cipap Puan Wahidah ketika itu kerana campuran air mani kami berdua.Aku masih lagi memancutkan air mani aku sehingga ke titisan yang terakhir untuk dilepaskan ke dalam rongga lubang cipap Puan Wahidah.Disebabkan kedudukan bontot tonggek Puan Wahidah yang lebih tinggi kerana dilapik dengan bantal,hanya sedikit sahaja air mani aku yang meleleh keluar dari dalam lubang cipapnya,selebihnya bertakung di dalam rongga lubang cipapnya dan jugak rahimnya.Puan Wahidah kemudiannya terdampar kelesuan,manakala aku pulak masih lagi menindih bodynya dalam keadaan batang kote aku masih lagi terendam di dalam rongga lubang cipapnya.Bila batang kote aku dah mengendur,aku pun terus mencabutnya dari dalam rongga lubang cipap Puan Wahidah dan menelentangkan bodynya yang masih berbogel itu.Aku kemudiannya terus mengambil tuala lembut dan membersihkan lubang cipap Puan Wahidah dari sisa-sisa air mani aku yang masih mengalir keluar.Kemudiannya aku terus menyelimutkan seluruh body Puan Wahidah dan kami berdua pun akhirnya tertidur keletihan.Aku cukup puas malam itu kerana dapat menikmati tubuh yang sangat-sangat aku idamkan dan khayalkan selama ini.Ketika itu aku melihat jam sudah pun menunjukkan lebih kurang pukul 2:00 pagi,hampir 1 jam lebih jugak aku mengerjakan lubang cipap Puan Wahidah.

 

Bila aku terjaga pada keesokan harinya,hari sudah pun siang,dan jam telahpun menunjukkan hampir pukul 8:00 pagi.Aku kemudiannya terus bingkas bangun terus mencuci muka aku,tak sempat nak mandi wajib kerana kelas aku hari itu bermula jam 8:00 pagi.Aku pun terus mengejutkan Puan Wahidah untuk mengucapkan selamat tinggal,sempat jugak aku mencium mulutnya dan meramas-ramas kedua-dua teteknya ketika itu.Aku kemudiannya terus naik teksi menuju ke Mc’Donald untuk mengambil motosikal yang aku tinggalkan semalam.Ramai kawan-kawan aku menegur diri aku yang kelihatan tak bermaya pagi itu,aku menerangkan kepada mereka yang aku membuat kerja part time malam tadi.Selepas kelas habis jam 10:00 pagi aku bergegas pulang ke kolej untuk mandi wajib.Aku tersenyum kepuasan bila mengingatkan kembali kejadian semalam,silap-silap boleh termengandung Puan Wahidah akibat perbuatan aku malam tadi.

 

Ketika kuliah Puan Wahidah,dia asyik menjeling dan menguji diri aku sahaja,mungkin untuk memastikan aku tidak berkhayal agaknya.Beliau jugak mengingatkan kelasnya bahawa ujian akhir akan diadakan pada akhir bulan tersebut.Aku memang sudah bersedia menghadapi ujian tersebut sebab aku tahu apa ganjaran yang aku dapat sekiranya aku dapat skor A+ dalam ujian tersebut.

 

Sebagaimana yang dijangkakan soalan ujian subjek mikro-p hari itu tidak lah susah sangat, mungkin disebabkan aku sudah bersedia agak nya. Aku yakin dapat score A untuk ujian tersebut. Pn wahidah ada bertanya kepada aku samada aku boleh menjawab nya atau tidak, aku hanya mengangguk kepala. Ketika keputusan ujian diumumkan , sememangnya aku berjaya mendapat A dalam ujian tersebut. Aku mendapat message daripada pn wahidah supaya menemui nya selepas waktu kelas di bilik beliau. Petang tersebut aku menemui pn wahidah di bilik nya. Dia kelihatan sugul dan bersedih. Melihat keadaan tersebut, batang aku yang tadi mengeras perlahan-lahan mengendur kerana simpati. Kenapa puan ada masalah ke, ada apa-apa yang boleh saya bantu, tanya ku menawarkan bantuan. Saya minta maaf kerana tidak dapat menunaikan janji saya pada awak tempoh hari dan saya rasa kita patut memutuskan perhubungan kita setakat ini sahaja. Suami saya dapat mengesan perhubungan kita, jelas pn wahidah. Ooo .. macam tu, aku mengangguk. Macam mana dia boleh tahu, tanya ku ingin kan kepastian. Selepas kita melakukan hubungan seks malam tu, keesok kan nya suami saya pulang dari out station tanpa diduga, sampai je dirumah dia terus meminta untuk menyetubuhi saya. Sebagai isteri sememang nya saya mesti melayan kemahuan nya. setelah selesai menyetubuhi saya, dia dapati kelainan pada lubang faraj saya yang menyebabkan dia meragui kesetiaan saya terhadap nya. Dia dapati lubang faraj saya dah longgar dan mudah ditembusi oleh zakar nya. Keadaan tersebut menyebabkan dia menaruh syak wasangka yang saya telah curang dengan nya dan bersedia memaafkan sekiranya saya membuat pengakuan secara jujur. Saya mengaku telah curang demi untuk menyelamat rumah tangga saya.Dia juga ingin tahu dengan siapa saya telah curang, saya terpaksa menyebut nama awak dan demi keselamatan diri awak kita hentikan hubungan kita setakat ini, terang pn wahidah lagi. Atas kekurangan diri dia, dia bersedia memaafkan saya tapi jangan mengulangi nya lagi, sambung pn wahidah lagi. Macam mana suami pun boleh tahu ye, setahu saya bila dah kahwin faraj perempuan sama je, dah tak dara lagi, tanya ku kemusykilan. Pn wahidah tersenyum, memang la, tapi awak merupakan orang ke 2 selepas suami saya yang berjaya menyetubuhi diri saya, tapi saiz zakar suami saya tidak lah sebesar dan sepanjang zakar awak. Itulah pertama kali faraj saya menerima kemasukan batang zakar yang besar dan panjang menyebabkan rongga faraj saya menjadi besar, sebab itulah bila suami saya rasakan perubahan pada faraj saya yang menjadi longgar, terang pn wahidah. Kenapa pn tak kemut kuat-kuat bagi dia rasa ketat sikit , ujar ku dalam nada bergurau. Pn wahidah tersenyum mendengar usikan aku itu. Entahlah bila dah merasa batang zakar awak, zakar suami saya macam tiada rasa lagi, sambung pn wahidah. Ketika itu batang zakar aku kembali mengeras. Tak apalah puan, yang penting rumah tangga puan, janji puan tu tak penting sangat, lagi pun puan dah bagi apa yang sepatut nya, ujar ku bila melihat jam yang hampir maghrib. Kamu tak marah kat saya ke, tanya pn wahidah. Saya harap semoga pn kekal berbahagia dengan suami puan, sambung ku lalu meminta diri untuk beredar.

 

Ketika aku hendak melangkah keluar, pn wahidah memanggil aku kembali, awak terlupa sesuatu ujar pn wahidah sambil menunjuk pipi nya. Aku tersenyum dan faham pn wahidah mahukan aku mencium pipi nya, peluang jangan dilepaskan aku kembali menutup pintu dan mengunci pintu bilik nya. Pn wahidah menanggalkan tudung nya, keayuan wajah nya menyebabkan batang zakar ku kembali menegang keras. Menggigil tubuh ku menahan nafsu ketika mencium pipi pn wahidah, kalau dikutkan nafsu ku ingin saja aku merogol nya katika itu, tapi kematangan akal masih berfungsi dimana respect ku terhadap nya sebagai pensyarah ku masih ada, biar dia yang menyerah bukan aku yang meminta. Ketika aku mencium pipi nya pn wahidah berbisik sesuatu kepada ku. Sebenar nya saya tak sampai hati hendak membiarkan awak dalam keadaan terangsang begini, bisik nya. tak apa lah saya bagi masa kat awak setengah jam kalau awak nak lepas nafsu awak dengan saya, sambung pn wahidah lagi. Apalagi setelah mendapat lampu hijau daripada pn wahidah aku terus meromeng tubuh nya dengan rakus , bibir nya aku lumat buah dada nya aku ramas dan burit nya aku gosok sehingga lah pn wahidah benar-benar terangsang. Aku membaringkan pn wahidah di atas mejanya dengan kaki nya terjuntai kebawah. Aku menyelak kain baju kurung sehingga menampakkan burit nya yang masih ditutupi oleh seluar dalam berwarna pink. Aku cuba melucutkan seluar dalam tersebut, bagaikan faham pn wahidah mengangkat punggung nya. Aku memang tak tahan melihat burit pn wahidah yang temban dan bebulu nipis serta telah basah dengan air burit nya, dengan segera aku mengeluarkan batang zakar yang mengeras tegang serta kepala yang berkilat. Aku menggosok-gosok kepala zakar ku pada permukaan faraj pn wahidah yang mengelinjang kegelian. Perlahan-lahan aku menekan kepala zakar ku kedalam rongga faraj pn wahidah sehinggalah kesemua 7 inci batang zakar tenggelam dalam faraj pn wahidah. Pn wahidah mendesis dan mengerang, aku tak pasti samada itu erangan nikmat ataupun sakit. Seperti biasa aku akan merendam seketika batang zakar ku di dasar burit nya sambil menggesel-gesel kepala zakar ku pada batu merinyam nya. Akhir pn wahidah tak dapat bertahan dan mengerang panjang serta mengejang tubuh nya….oooooohhhh nikmat nya , erang pn wahidah aku tahu dia dah klimaks. Setelah dia pulih dari klimaks nya aku memulakan henjutan keluar masuk batang zakar ku ke dalam rongga burit nya dengan rentak pelahan tapi tusukan dalam. Lebih kurang 20 minit juga aku menghenjut burit nya sebelum aku memancutkan air mani ku yang aku peram selama 3 bulan kedalam rongga burit nya. Setelah habis titisan terakhir air mani aku dilepaskan dalam burit pn wahidah, aku terdampar kepenatan di atas tubuh pn wahidah yang mengosok -gosok belakang ku dan mencium pipi ku. Dah lega dah, tanya nya tersenyum. Aku membalas senyuman dan mencabut batang zakar ku dari lubang burit nya dan mengambil tisu lalu membersih zakar ku dan burit pn wahidah dari sisa-sisa air mani yang masih mengalir keluar.

 

Setelah memakai kembali seluar dalam nya dan merapikan kembali pakaian nya pn wahidah duduk sebentar untuk menghilangkan penat melayan kemahuan seks ku tadi. Saya harap ni lah yang terakhir pertemuan kita, selepas ini kalau awak ada masalah kita jumpa kat kelas sahaja, saya juga minta maaf kerana mengheret awak sekali dalam masalah saya ini, keluh pn wahidah. Sepatut nya saya yang berterima kasih pada pn kerana menyedarkan saya dan memberi peluang kepada saya untuk memenuhi impian saya, saya juga minta maaf dan bertanggung jawab sekira saya adalah punca perselisihan keluarga puan, ujar ku secara jujur dan matang. Pn wahidah tersenyum, mungkin suami saya ingin berjumpa dengan awak dan ingin mengenali diri awak, kata nya sinis. Kenapa puan adakah dia ingin memukul saya, tanya ku lagi. Saya harap tidaklah, sebab awak dah menghamilkan isteri nya, untuk pengetahuan awak suami saya tak mampu untuk menghamil diri saya kerana benih nya tak subur, tapi disebabkan ketelanjuran kita dahulu saya kini saya telah hamil dengan benih yang awak tanam dalam rahim saya, mungkin sebab itu dia ingin mengenali awak sekira berlaku komplikasi terhadap anak bakal lahir nanti, ujar pn wahidah nanti. Bagaimana penerimaan dia terhadap kandungan puan ni, tanya aku lagi inginkan kepastian. Yang lepas tu lepas lah dia dah maafkan saya dan menganggap kandungan ini adalah anak nya juga demi kebahagiaan kami sekeluarga, ujar nya lagi. Kalau macam tu lega lah saya jawab ku. Pn wahidah tergelak, nanti lepas belajar ni kahwin cepat-cepat, jangan bazirkan air mani tu, dah rasa nikmat nya bersetubuh kan, ujar nya lagi. Aku turut sama tergelak dan meminta diri untuk keluar, memandangkan hari dah hampir maghrib, balik kolej kena mandi wajib lagi…

Advertisements

Tags:

10 Responses to “Puan Wahidah”

 1. ah cheng Says:

  saya pun mahu cuba merogol kamu..boleh tak?selalu pancut air mani dengan melancap..0165250470

 2. sakdon Says:

  interesting story

 3. Amir Hakim Says:

  girl or jande area kuala terengganu kalo nk main leh add sy di fb amirhakim9233@yahoo.com

 4. hot gurlz Says:

  arghh !meleler aer mani gegez bace bnd alah ni ..sape nk jilatkan !

 5. ayam Says:

  pn wahidah mne ni bro.deputy dean tu ka

 6. goodhubby Says:

  wow best…ada sesiapa
  anak dara/janda yg nak rasa i punya..hubungi i..amanwithseks@yahoo.com

 7. putri Says:

  help me :*
  namaku putri,aku dibandung..
  aku lagi pengen nich..
  call me yah 089656250939..
  phone sex is oke =)

 8. zack90 Says:

  it most impossinle..i wanna be try it

 9. az Says:

  019-3407259..male/25/klang

 10. mohdasri67 Says:

  nak cuba juga..call saya 0192041967

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: